Soru : Şantiye Şefiyim İsg C Sınıfı Uzmanı Oldum

stimpy99

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
29 Eki 2016
Mesajlar
17
Tepki puanı
15
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Arkadaşlar Herkese Kazasız Günler Dilerim
Ben iş güvenliği sektörüne yeni girdim sayılır 3 yıldır aktif olarak inşaatlarda şantiye ve saha mühendisiliği yaptım iş güvenliğine inşaat sektörü olarak konuşursam uzak değilim hatta katı ve net kurallarım vardır şantiyede. Neyse benim asıl sormak istediğim bana bir iş teklifi geldi c sınıfı 2500 lira teklif ettiler ben bu teklifi kabul edersem benim sigortam nasıl olacak çünkü şantiyeden sigortam 30 gün üzerinden yatmakta bunu firmaya sorduğumda biz ayarlarız sıkıntı olmaz diyince içime kurt düştü genelde biz ayarlarız sorun olmaz dedikleri hersey problem olarak önümüze cıkıyor yardımlarınızı bekliyorum ?
 

tolga tekin

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
15 Kas 2016
Mesajlar
7
Tepki puanı
1
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
inşaat mühendislerin bir çok şantiye üzerinden sigortası yattığını biliyorum öyle ki yaşlı mühendislere sorduğumda ben 3 kere emekli oldum falan derler. devlet yatırılan fala sigortalara takmıyor diye biliyorum. yani aynı anda isg uzmanlığı da yaparsın,
 

sefa ünlü

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
1 Şub 2017
Mesajlar
5
Tepki puanı
7
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
şantiye şefi olarak çalışıyorsun ve belgeni bir osgb kiralamak mı istiyor benim anladığım kadarıyla. Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum benim başımda da böyle bir olay var şuanda.
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.