dilekçeler sınava kabul için verildi.. kabul edilirse başvuru işlemlerini o zaman yaparız.. il tercihleri de sanırım sınava başvuru sırasında yapılacak..bende bugün kargoya verdim. yalnız sınava gireceğim yer ile ilgili bir talep yapmadım iyi mi.. yapmak iyi olurdu gerçekten..
ama heralde adrese göre dikkat ederler? yada meb başvurusunda seçme şansı vereceklerini düşünüyorum.. zira 5 şehir dışında gelenler hangi şehri seçecek belli olmaz diye düşünüyorum..
bende öyle düşünüyorum.. ama bir arkadaş dilekçesinde yazınca keşke bende yazsaydım dedim..dilekçeler sınava kabul için verildi.. kabul edilirse başvuru işlemlerini o zaman yaparız.. il tercihleri de sanırım sınava başvuru sırasında yapılacak..
Benimkinide Bayran Gürkan Bey teslim almış.. Hayırlısı..Ben de kargo ile gönderdim. BAYRAM GÜRKAN diye biri teslim almış. Dilekçe hakkı konuni bir hak olduğu için elden almama diye bir şey söz konusu değil.
hatta ikametgah adresinde girebilmek için yeni bir yönetmelik çıkmasını talep edelim,sınav yapılacak iller arasında benim oturduğum yok daArkadaşlar dilekçelerinizin sonuna ikametgah adresinde sınava girmek istediğinizi belirtin.Ben şahsen öyle yaptım.
ben belirtmedim.. sende kafalarına göre mi il seçecekler? komik olmaz mı?Arkadaşlar dilekçelerinizin sonuna ikametgah adresinde sınava girmek istediğinizi belirtin.Ben şahsen öyle yaptım.
bu arada duyuruda bişi demişler.. 18 ağustosta sınavı kazanıp sertifikasını almayanlarda bu sınavlara girebilir diye..
bu durumda biz sertifikasını alan ve 354 tl yatıranlar boşu boşuna bu parayı yatırmış olacak gibi geliyor bana.. eğer öyle olacaksa esas bu gerçek adaletsizlik gibi geliyor bana..
İşveren ve devlet kurban arıyor. Hiç birşeyden anlamadan a sınıfı olmak intihardan başka bir şey değil. Buna göz yuman devlet görevlileri torpiller işin başına gelmiş kişilerdir.ne kadar saçma bir durum söz konusu oldu sen bu konuda hiç birşey bilme ama sadece c belgeni alıp köşede tut sonra sadece 3000 prim günün var diye a sınıfı ol bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hocam bu olay danıştaya gider. ve bende bu konuda dilekçe vereceklerin başındayım. kimse kusura bakmasın. senelerdir boşuna çalışıyoruz bu konuda demek ki.
İşveren ve devlet kurban arıyor. Hiç birşeyden anlamadan a sınıfı olmak intihardan başka bir şey değil. Buna göz yuman devlet görevlileri torpiller işin başına gelmiş kişilerdir.
Böyle iş güvenliği,yönetilmez.
ağustos c sınavından 84 aldıysanız a sınıfı sınavında başarılı olursunuz bence a sınavı ağustos c den kolay yada aynı ayarda bi sınav olur başarı oranı %17 idi o sınavda b ve a sınıfı uzman ihtiyacı çok fazla c ye göre girenleri % 30-40 nın başarılı olmasını isteyeceklerdir b ve a sınavında sorularda ona göre hazırlanacaktır. hatta aylar önce faruk çelik bir açıklma yapmıştı b ve a sınıfı uzman sayısını 10000-15000 lere çıkaracağız demişti.çalışma yöntemi olarak ta yönetmeliklerin hepsini okuyun bol bol soru çözün ondan sonrada tevekkül edin geçersiniz inşallahAğustos sınavında 84 alan biri olarak a sınav sorularını çözeyim dedim.
Sorular çok detay ve okuduğum yerlerde karşılaşmadım,
Forumda a sınavı ile ilgili kaynak varmı acaba...
ağustos c sınavından 84 aldıysanız a sınıfı sınavında başarılı olursunuz bence a sınavı ağustos c den kolay yada aynı ayarda bi sınav olur başarı oranı %17 idi o sınavda b ve a sınıfı uzman ihtiyacı çok fazla c ye göre girenleri % 30-40 nın başarılı olmasını isteyeceklerdir b ve a sınavında sorularda ona göre hazırlanacaktır. hatta aylar önce faruk çelik bir açıklma yapmıştı b ve a sınıfı uzman sayısını 10000-15000 lere çıkaracağız demişti.çalışma yöntemi olarak ta yönetmeliklerin hepsini okuyun bol bol soru çözün ondan sonrada tevekkül edin geçersiniz inşallahAğustos sınavında 84 alan biri olarak a sınav sorularını çözeyim dedim.
Sorular çok detay ve okuduğum yerlerde karşılaşmadım,
Forumda a sınavı ile ilgili kaynak varmı acaba...
Acilen çalışma planınızı yürürlüğe koymalısınız. Zaman çok geniş değil. Kaynaklar;Arkadaşlar sınava gireceğiz de, nasıl ders çalışmamamız lazım? C sınıfı gibi çalışsak yeter mi?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.