Bu "yüksek riskli" erişim ekipmanlarının yasal takvimine odaklanacak olursak; personel yükseltici platformların (Manlift, makaslı platform, sepetli vinç vb.) periyodik kontrolü, standart olarak yılda en az 1 (bir) kez yapılmak zorundadır. İtiraf etmek gerekirse, pek çok şantiye veya depo yöneticisi "Makine yeni, zaten güvenlik sensörleri var" diyerek bu süreyi aksatabiliyor; oysa 2026 yılındaki güncel isgkatip ve EKİPNET denetimlerinde, personel yükselticiler "Kaldırma ve İletme Ekipmanı" statüsünde en sıkı takip edilen kalemler arasındadır.
Personel yükseltici platformlar için geçerli olan kontrol şartlarını ve 2026 standartlarındaki uygulama inceliklerini aşağıda samimi bir dille özetledim.
Kontrolün 3 Temel Test Aşaması:
Özetle: Personel yükseltici platformunuzun yasal vizesini yılda en az bir kez yaptırmalı ve özellikle "acil durum iniş sistemini" her hafta bizzat test etmelisiniz.
Personel yükseltici platformlar için geçerli olan kontrol şartlarını ve 2026 standartlarındaki uygulama inceliklerini aşağıda samimi bir dille özetledim.
1. Kontrol Periyodu ve Kullanım Yoğunluğu
İşin aslına bakarsanız, "yılda 1" ibaresi yasal azami süredir. Yapılan teknik analizlere göre, 2025 ve 2026 yıllarında özellikle yoğun şantiye ortamlarında kullanılan makinelerde bu sürenin risk analizine göre 6 aya düşürülmesi standart uygulama haline gelmiştir.- Standart Süre: 12 ayda bir EKİPNET kayıtlı uzman tarafından muayene edilmelidir.
- Yer Değişimi: Platform başka bir şantiyeye nakledildiğinde veya ağır bir arıza onarımı sonrası 1 yılın dolması beklenmeden kontrol tekrarlanmalıdır, bizzat uyarayım istedim.
2. Muayene Sırasında Uygulanan Kritik Testler
İtiraf etmek gerekirse, platformun sadece yukarı çıkıp inmesi bir periyodik kontrol değildir. Zaten forumda da tecrübeli uzmanlar hep "EKİPNET uzmanı gelip platformu kapasitesinin üzerinde yükle test etmiyorsa o raporun hukuki bir karşılığı yoktur" der; bu çok yerinde bir tespittir.Kontrolün 3 Temel Test Aşaması:
- Statik Yük Testi: Platformun beyan edilen kaldırma kapasitesinin 1,25 katı yük sepete yüklenir ve en üst noktada 10 dakika beklenir. Hidrolik kaçırma veya yapısal esneme olup olmadığına bakılır haliyle.
- Dinamik Yük Testi: Kapasitenin 1,1 katı yük ile platformun tüm fonksiyonları (yükselme, dönüş, yürüyüş) test edilir. Frenleme mesafesi ve sarsıntı durumu ölçülür.
- Eğim ve Devrilme Testi: Platformun belirli bir eğimde çalışırken otomatik olarak durup durmadığı (tilt sensörü) kontrol edilir, bizzat uyarayım istedim.
3. Emniyet Sistemleri ve Sensör Kontrolü
2026 standartlarında modern bir takip paneli olan isgkatip, platformun "aktif güvenlik" donanımlarının çalışırlığını raporun en başına yazar.- Acil İndirme Sistemi: Enerji kesilmesi durumunda sepetteki personeli aşağı indiren manuel valf veya elektrikli pompanın çalışması hayati önem taşır.
- Aşırı Yük Sensörü: Sepete kapasite üstü ağırlık bindiğinde sesli ikaz verip hareketleri kilitleyen sistemin doğruluğu test edilir haliyle.
- Korkuluklar ve Giriş Kapısı: Sepet korkuluklarının sağlamlığı ve kapının kendiliğinden kapanma mekanizması denetlenir, bizzat uyarayım istedim.
4. İsgkatip ve EKİPNET Kayıt Süreci
2026 standartlarında bir iş kazası durumunda müfettişler platformun "dijital kimliğine" bakar.- Dijital Onay: Kontrolü yapan makine mühendisi, platformun seri numarasını ve test sonuçlarını sisteme girerek size QR kodlu raporu teslim eder.
- Operatör Yetkinliği: Kontrol sırasında platformu kullanan personelin MYK Personel Yükseltici Operatör Belgesi de mutlaka sorgulanır haliyle.
Özetle: Personel yükseltici platformunuzun yasal vizesini yılda en az bir kez yaptırmalı ve özellikle "acil durum iniş sistemini" her hafta bizzat test etmelisiniz.