- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
Arkadaşlar, Otel personeli için temel iş sağlığı ve güvenliği ppt sunumu olan arkadaşım var mı ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar, Otel personeli için temel iş sağlığı ve güvenliği ppt sunumu olan arkadaşım var mı ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Damla Hanim, ilginiz için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 16 Ay once oyle bir acil ihtiyacimiz olmustu. Fakat ozgun bir calisma yaparak firmamiza hizmet verdik. Yinede cok tesekkurlervolkan bey merhaba hala sunuma ihtiyacınız var ise ben yardımcı olabilirim
volkan bey bana yardımcı olurmusunuzDamla Hanim, ilginiz için çok teşekkür ederim. Yaklaşık 16 Ay once oyle bir acil ihtiyacimiz olmustu. Fakat ozgun bir calisma yaparak firmamiza hizmet verdik. Yinede cok tesekkurler
damla hanım merhaba bana yardımcı olursanız mutlu olurum benim ihtiyacım var çiçeği burnunda BİR UZMAN OLARAKvolkan bey merhaba hala sunuma ihtiyacınız var ise ben yardımcı olabilirim
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.