Osgb Kurulurken İş Güvenliği Uzmanları İle İşyeri Hekimlerinin Göbek Bağı Artık Kesilsin Mi

experience

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
OSGB 'ler kurulurken tam zamanlı bir İşyeri Hekimi ve tam zamanlı bir İG Uzmanı ile sözleşme yapma şeklinde oluşturulan bu birlikteliğin gerek bir ticari faaliyet olarak OSGB ler ele alındığında bu ticari faaliyeti kimlerin kurup yönettiğinin irdelenmesi gerekse OSGB lerin sahada yürüttükleri faaliyetlerde bu Hekim ve İG Uzmanı birlikteliğinin sahaya gerçekte nasıl yansıdığının irdelenmesi gerekir diye düşünüyorum,kendi görüş ve gözlemlerimi paylaşmadan önce,siz değerli meslektaşlarımın fikirlerini öğrenmek isterim.

experience

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
18 yıldır görev yaptığım,bunun son 12 yılında İG uzmanlığı yaptığım fabrikada sadece son üç yılda en az 30 taşeron firmayla çalıştım fakat bugune kadar sahaya ziyarete gelen İG uzmanları dışında bir tane bile Hekim görmedim,OSGB var ama sadece İG uzmanı sahada,peki hekimler nerede? OSGB nin S 'si nerede

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.