- Meslek
- Uzman (C)
şiddet her zaman aynıdır, olasılık yaptığımız rd azaltılır ve rd tekrar gözden geçirilerek durum kırmızıdan sarıya veyahut yeşile dönderilir..
Cam yüzeylerle ilgili olarak kırıldığında dağılmasını önleyecek tedbirlerin alınıp alınmadığını ekleyebilirsiniz.arkadaşlar kendi çapımda bir çeklist hazırladım, bakıp eksiklerimi belirtirseniz çok memnun olurum Yalnız şeklen değil lütfen içerik olarak
Temizlik ile ilgili olarak kullanılacak materyalin belirlenmesini ve bu iş için talimatın olup olmadığı, periyodunun belirlenmiş olmasını sorgulayabilirsniz.arkadaşlar kendi çapımda bir çeklist hazırladım, bakıp eksiklerimi belirtirseniz çok memnun olurum Yalnız şeklen değil lütfen içerik olarak
Elektrik kesintisi ya da afet durumlarında devreye girecek jeneratörün ve yedek(şarjlı) aydınlatma sistemi sorgulanabilir.arkadaşlar kendi çapımda bir çeklist hazırladım, bakıp eksiklerimi belirtirseniz çok memnun olurum Yalnız şeklen değil lütfen içerik olarak
Bu konuda ELMERİ YÖNTEMİ VAR,bu siteden bulabilirsin alıp incelersen çok faydalı olacağı kanaatindeyim diye düşünüyorumarkadaşlar kendi çapımda bir çeklist hazırladım, bakıp eksiklerimi belirtirseniz çok memnun olurum Yalnız şeklen değil lütfen içerik olarak
Ayşe hanım bence ofis için kullandığınız ''tesis'' kavramını ofis genel olarak değiştirirseniz daha güzel olur.Birde ergonomiyle ilgili bir şey yazmamışsınız.Ofis çalışmalarında ekranlı araç kullanımına bağlı riskleri de yazmanızı öneririm.bir de bu var buyurun Yeminli Mali Müşavir Ofisi için hazırladım
ekranlı araçlar bölümü var ama??Ayşe hanım bence ofis için kullandığınız ''tesis'' kavramını ofis genel olarak değiştirirseniz daha güzel olur.Birde ergonomiyle ilgili bir şey yazmamışsınız.Ofis çalışmalarında ekranlı araç kullanımına bağlı riskleri de yazmanızı öneririm.
Acele ile baktım görmemişim kusura bakmayın.Şimdi inceledim gayet güzel ellerinize sağlık. Ancak aklıma takılan birşey var mutfak bölümünde tedbirler alındıktan sonra olasılık ve şiddete 1 vermişsiniz risk seviyeleri 5 yada 4 gibi değerler çıkmış??ekranlı araçlar bölümü var ama??
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.