- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (C)
Yönetmelikte yer alan konular ile ilgili eğitim notumu hazırladım. Onların mesleki olarak maruz kaldıkları sorunlar ile ilgili notlarımı da hazırlamaya başlayacağım.
Daha çok risklerle ilgili neleri yazsam daha doğru olur.
Uzun süre ayakta kalma
Personele yapılan saldırılar
Sabotaj olması
Deprem olması
Yangın çıkması
Psikososyal risk etmenlerini de ekledim.
Ama daha elektriği eklemedim. Elektrikte mesela sadece elektriğe kesinlikle müdahale etmemesi gerektiğini yazacağım. Ama elektrik tesisatının periyodik kontrolünü yazmak doğru mu? Sonuçta tesisatın kontrolünü alt işveren yaptırmayacak ama ikisi birlikte sorumlu.
Alt işveren üst işveren ilişkisi ortaya çıkıyor. Ama üst işverenin de uzmanı benim.
Üst işverenin risk değerlendirmesinde elektrik tesisatı gibi riskler bulunuyor. Güvenlik firmasının risk analizinde, acaba bu tür periyodik kontroller için üst işverene yaptırılması gerekmektedir gb bir ibaremi eklemeliyim.
Daha çok risklerle ilgili neleri yazsam daha doğru olur.
Uzun süre ayakta kalma
Personele yapılan saldırılar
Sabotaj olması
Deprem olması
Yangın çıkması
Psikososyal risk etmenlerini de ekledim.
Ama daha elektriği eklemedim. Elektrikte mesela sadece elektriğe kesinlikle müdahale etmemesi gerektiğini yazacağım. Ama elektrik tesisatının periyodik kontrolünü yazmak doğru mu? Sonuçta tesisatın kontrolünü alt işveren yaptırmayacak ama ikisi birlikte sorumlu.
Alt işveren üst işveren ilişkisi ortaya çıkıyor. Ama üst işverenin de uzmanı benim.
Üst işverenin risk değerlendirmesinde elektrik tesisatı gibi riskler bulunuyor. Güvenlik firmasının risk analizinde, acaba bu tür periyodik kontroller için üst işverene yaptırılması gerekmektedir gb bir ibaremi eklemeliyim.