- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
..paylaşımlar için teşekkürler...bakarsınız forumdan birkaç OSHA supervizor veya NEBOSH manager çıkar tolga bey,..ne dersiniz..??..paylaşımlar için teşekkürler...

çalışmak gerekiyor.İllaki eğitim almak şart değil. Ancak, NEBOSH sistemini, özellikle sınav ve sınava hazırlanmak bakımından gerekiyor.
Fakat bu eğitim konusu ikiye ayrılabiliyor yani doğrudan kişinin kendi tercihine göre on-line eğitim ya da bir eğitim sağlayıcı kurumdan eğitim alınabiliyor.
örneğin hiç eğitim almadınız, ama sınava katılmak istiyorsunuz. O zaman da bir eğitim sağlayıcı kuruma müracaat edip, kayıt yaptırıp, sınav parasını yatırıyorsunuz ve sınava giriyorsunuz.
Aşağıdaki linke bakarsınız daha fazla detay bulabilirsiniz.
http://www.nebosh.org.uk/Studying/default.asp?cref=3&ct=2
Online kur ile ilgili katılımı nasıl gerçekleştirebiliriz.Kısayolu gönderebilirmisiniz?
nebosh IGC sınavı için kursa gitme şartı var mı? illa ki o kadar parayı kursa vermek lazım mı? bizim isg sınavı gibi neden boşuna 2 haftalık boş birşey için para ödeyelim. evde çalışıp sadece sınav parası ödeyerek bu sertifikayı alamaz mıyız?
Selçuk Çiftlik bey, türkçe nebosh eğitimleri verilyor, bu eğitimlere katılmamızda bir faydamız olurmu? türkiyede önerebilceğiniz bir eğitim kurumu varmı? teşekür eder, iyi çalışmalar.Maalesef.
Elbette olur, fakat ifade etmekte zorlandığım husus şu.Selçuk Çiftlik bey, türkçe nebosh eğitimleri verilyor, bu eğitimlere katılmamızda bir faydamız olurmu? türkiyede önerebilceğiniz bir eğitim kurumu varmı? teşekür eder, iyi çalışmalar.
Çok daha şenlikli geçiyor sınavları
Türkiye'de OSH ve NEBOSH belgelerinin yasal olarak bir geçerlilikleri yok, belki belki hani vizyon , bakış açısı vb. yönlerden İGU arkadaşlara farklı yaklaşımlar bakımından yardımcı olabilirler, ya da kurumsal firmalarda Farkındalık Yaratma adına olabilir. Ancak, özellikle PETROL sektöründe yurtdışı çalışmalarda olmazsa olmaz aranan belgelerdir bunlar. Yalnız merak ettiğim şey şu, NEBOSH'u Türkçe alan bir arkadaş, BAE, KATAR vb. petrol ülkelerindeki çalışmalar esnasında İngilizce yürütülen işleri nasıl yürütecek ?

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.