Kitap Mutfak, Bulaşıkhane Ve Restoranlarda İş Sağlığı Ve Güvenliği

Gamze

TÜİSAG Yönetim Yardımcısı
Yönetim Yard.
Katılım
17 Eki 2012
Mesajlar
3,283
Tepki puanı
3,334
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Mutfak, bulaşıkhane ve restoranlar, uygun önlemler alınmadığında, çalışanların güvenlik ve sağlığını doğrudan veya dolaylı bir biçimde, hemen veya sonradan etkileyen fiziksel, kimyasal, biyolojik, ergonomik, psikososyal ve güvenlik tehlikelerinin oluştuğu çalışma ortamlarıdır. Bu ortamlarda aşçılar, aşçı yardımcıları, bulaşıkçılar, servis görevlileri ve temizlik personelleri çalışır. Önlem alındığında çalışanların bu tehlike ve risklerden korunmaları olanaklıdır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin (ÇASGEM) Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi kapsamında hazırlanan Mutfak, Bulaşıkhane Ve Restoranlarda İş Sağlığı Ve Güvenliği kitapçığı ekte yer almaktadır.
 

Ekli dosyalar

  • Mutfak, Bulaşıkhane Ve Restoranlarda İş Sağlığı Ve Güvenliği.pdf
    3.8 MB · Görüntüleme: 664

Armağan Altınkaynak

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
4 Kas 2016
Mesajlar
4
Tepki puanı
6
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
İyi Çalışmalar,

Mutfak, Bulaşıkhane ve Restoranlarda uygulanması gereken İş Güvenliği tedbirleri hakkında kontrol formu hazırladım. Kullanabilir, geliştirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Mutfak, Bulaşıkhane ve Restorantlarda İş Güvenliği Check-List.pdf
    627 KB · Görüntüleme: 212
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.