- Katılım
- 17 Eki 2012
- Mesajlar
- 3,288
- Tepki puanı
- 3,349
- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Mutfak, bulaşıkhane ve restoranlar, uygun önlemler alınmadığında, çalışanların güvenlik ve sağlığını doğrudan veya dolaylı bir biçimde, hemen veya sonradan etkileyen fiziksel, kimyasal, biyolojik, ergonomik, psikososyal ve güvenlik tehlikelerinin oluştuğu çalışma ortamlarıdır. Bu ortamlarda aşçılar, aşçı yardımcıları, bulaşıkçılar, servis görevlileri ve temizlik personelleri çalışır. Önlem alındığında çalışanların bu tehlike ve risklerden korunmaları olanaklıdır.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin (ÇASGEM) Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi kapsamında hazırlanan Mutfak, Bulaşıkhane Ve Restoranlarda İş Sağlığı Ve Güvenliği kitapçığı ekte yer almaktadır.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin (ÇASGEM) Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi kapsamında hazırlanan Mutfak, Bulaşıkhane Ve Restoranlarda İş Sağlığı Ve Güvenliği kitapçığı ekte yer almaktadır.