- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Arkadaşlar,
Halk Eğitim Merkezleri Mesleki Eğitim Belgesi veriyor mu?
Arkadaşlar,
Veriyorlar ancak ilden ile değişebiliyor. elinde sizin konunuzla ilgili eğitimcisi varsa o konuda eğitim veriyor ancak eğitimcisi yoksa vermiyor.Arkadaşlar,
Hangi işte çalışanlara mesleki eğitim aldırmak istiyorsunuz?Arkadaşlar,
myk listesinde olan mesleklerin mesleki eğitim belgelerinin geçersiz olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? yönetmelik mi müfettiş tecrübesi mi?
Nihal hanım merhaba;Merhaba arkadaşlar,
Benim sorumlu olduğum firma az tehlikeli sınıfta yer alan bir gıda fabrikası, MYK listesinde yer alan 'makine bakım onarım' için teknik serviste bulunan çalışanlardan makine bakımla ilgilenen çalışan bu eğitimi almak zorunda mı? Yardımcı olursanız sevinitim, teşekkürler
Nihal hanım merhaba;
Eğer bu kişiler teknik lise mezunu değiller ise tekniker teknisyen vs gibi branşları yok ise alması zorunludur. Konuyla ilgili olarak sorularını var ise yardımcı olmak isterim.
Merhaba Mert bey,
Soruma cevap verdiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Teknik servis ekibi içinden meslek lisesi elektronik bölümü ve metal işleri bölümünden mezunlar var, bunlar kabul görüyor mu? Yoksa ayrıca burdaki makinelerin bakımı için myk dan ' makina bakım-onarım ' için sınava girmeleri gerekiyor mu? Bide az tehlikeli sınıftaki işyerlerindede bu belgeyi almak zorunlu mu? Şimdiden teşekkürler..
MYK dan zorunlu olabilmeniz için işyeri tehlikeli ve/veya çok tehlikeli olmalı25 Mayıs 2015 MYK yönetmeliği
İş yeriniz tehlikeli ve çok tehlikeli sınıftaysa gerekir.arkadaşlar merhaba,
bir kargo şirketin isg uzmanı olarak çalışıyorum.çalışan personellerin mesleki eğitim belgesi alma zorunluluğu var mı?
konu hakkında bilgisi olanların yardımlarına ihtiyacım var,
İş yeriniz tehlikeli ve çok tehlikeli sınıftaysa gerekir.
kara yolu taşımacılığı tehlikeli sınıftadır.
eğitim alması gerekir
MYKİş yeri tehlike sınıfıyla MYK nın ne alakası var kardeşim? Her sınıf işletme için eğer MYK nın belirlediği 80 meslek grubundan personel çalıştırıyorsanız bu personelleriniz için mesleki sertifikasyon yaptırmak zorundasınız.
Düzeltiyorum: Yanlış anlaşılma olmuştur.İş yeri tehlike sınıfıyla MYK nın ne alakası var kardeşim? Her sınıf işletme için eğer MYK nın belirlediği 80 meslek grubundan personel çalıştırıyorsanız bu personelleriniz için mesleki sertifikasyon yaptırmak zorundasınız.
Su yalıtımcısı olarak zorunluluğu olan meslekler arasında yer alıyorArkadaşlar bir sorum olacak. Boru Tesisat işi yapan bir çalışan için yeterlilik belgesi zorunluluğu var mı
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.