- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Diğer
Merhaba herkese bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum 6 yıldır fabrikada üretim alanında çalışıyorum çalıştığım ortam kurşun ile üretim yapilmakta akciğer ameliyatı oldum geçen ay akciğer lezyonundan dolayı doktor meslek hastanesine yönlendirdi meslek Hastanesi'nde yatış yapıldı testler ve doktorlara göründüm rapor 1 ay sonra çıkacak dendi taburcu olurken verilen epikirizde iş yeri ve mesleki hastalıklar uzman doktoru tarafından bu ifadeler yazılmış
Göğüs hastalıkları uzmanı tarafindan mesleki hastalik akciğer tutulumu açısından şüpheli olup meslek hastalıkları uzmaninca değerlendirilmesi fizik tedavi uzmanının kemik mineral dansitometresine göre hastanın yaşına bağlı olarak kurşun etkilenmesi ile ilişkili olabilecek kronolojik yasa göre beklenenden düşük kemik kütlesi ile uyumlu olarak degerlendirilmistir bu nedenle hastanın kurşun maruz kalimi gerektirecek islerde çalışmasının sağlığı açısından sakincali olduğu kanaatine varılmıştır .epikriz raporunda bunlar yazıyor
Buna göre işyeri bölüm degisikligi mi yapar yada seçimi bize mi bırakır
Ben bölüm degisikligi değilde tazminatı mi alıp isden ayrilabilirmiyim
Göğüs hastalıkları uzmanı tarafindan mesleki hastalik akciğer tutulumu açısından şüpheli olup meslek hastalıkları uzmaninca değerlendirilmesi fizik tedavi uzmanının kemik mineral dansitometresine göre hastanın yaşına bağlı olarak kurşun etkilenmesi ile ilişkili olabilecek kronolojik yasa göre beklenenden düşük kemik kütlesi ile uyumlu olarak degerlendirilmistir bu nedenle hastanın kurşun maruz kalimi gerektirecek islerde çalışmasının sağlığı açısından sakincali olduğu kanaatine varılmıştır .epikriz raporunda bunlar yazıyor
Buna göre işyeri bölüm degisikligi mi yapar yada seçimi bize mi bırakır
Ben bölüm degisikligi değilde tazminatı mi alıp isden ayrilabilirmiyim