İşini doğru dürüst yapan OSGB var mı bilemiyorum ama işini doğru dürüst yapan İG Uzmanı meslektaşlarımın olduğunu biliyorum fakat bunların sayısı bence mevcudun %1'ini geçmez ,çünkü doğru dürüst yapanları bu OSGB piyasası malesef kabul etmiyor ve dışarı kusuyor,çünkü bu OSGB etrafında dönen rant düzeninin midesi gerçek İG Uzmanlarını kaldırmıyor.
Bu otelde yapılmış bir Risk analizi var mı acaba ,işverene gerekli uyarılar Tespit ve Öneri defterine kaydedilmiş mi acaba , hayati ve ölümcül olarak tespit edilmiş bir risk olarak bu yangın öngörülmüş mü ve Bakanlığa gerekli bildirim yapılmış mı? Ben ne ekranlarda ne de bu platformda bu konunun gündeme geldiğini duymadım sizce de bu biraz garip değil mi?
Galiba ülkemizde İG Uzmanlığı kavramı yeteri kadar duyulmamış bile,kimsenin OSGB 'den ,İG uzmanından falan haberi yok,neden biliyor musunuz çünkü biz İG Uzmanları pekçok şirket ve işyeri için birer hayaletiz de o yüzden, yani kağıt üstünde varız ama gerçekte yokuz Günlerdir ekranlara fikrini beyan eden yüzlerce insan çıktı bi kişi bile İş Güvenliği Uzmanı var mıydı demedi,bunun anlamı ülkedeki en silik meslek grubu olduğumuz için olabilir,düşünsenize bu kadar ölümden sonra herkes suçlandı bir bizi adam yerine koyup da ama haklı ama haksız suçlamadı kimse.