ARKADAŞLAR GARSONLAR İÇİN DE PORTÖR MUAYENE GEREKLİMİ?Merhaba Akyuz
Portor ve sağlık muayeneleri tamam. Ama bunu yazılı olarakta belirtmende fayda var.
Yeni işe girişlerde sağlık muayenesinin yapılması gerektiği ve yıllık potör muayenelerin unutulmaması için bu gereklidir.
Topraklama var. Ölçtün mü? Türkiye de çoğu işletmede topraklama ile nötr'ü birbirine bağlarlar.
Bu olamaması gereken bir durumdur. Bence topraklamanın kontrolü veya ölçülmesi diye bir satırda belirt.
ARKADAŞLAR GARSONLAR İÇİN DE PORTÖR MUAYENE GEREKLİMİ?
yemek pişirilmiyor kafede.portor ve sağlık muayeneleri de hepsi tam.sıcak içecek hazırlarken yanma için de gerekli koruyucu kıyafetleri var.topraklamaları vargeri kalanları bir kez daha gözden geçiricem gerekli eğitimleri de verdim zaten.çok teşekkür ediyorum zaman ayırıp incelediğniz için.
arkadaşlar ben yaptım bir kafeye gönderiyorum incelersiniz genel hatlarıyla böyle olması gerektiğni düşünüyorum düzenlemeler yapıcam daha bitmedi.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
çok talep etmelisiniz 5bin falan 3.5 tan düşük zaten yapılmazArkadaşlar toplam calisan sayisi 250-300 olan 6-7 cafe icin risk değerlendirmesi acil durum plani ve isg temel egitimi. Icin toplam ne kadar ucret talep etmeliyim.. isyeri büyüklükleri ortalama. 1000 m2
Cevap baya bi gec oldu kusura bakmayin.ben kendi meslegimi yapiyorum normalde ayrica bireysel de risk analizi ve acil eylem plani yapiyorum.ofislere magazalara gidip anlasiyorum teslim ediyorum okadar.tesekkur ediyorumarkadaşım çok güel olmuş elerine sağlık anladığım kadarıyla serbest çalışıyorsun bunun için nasıl bir yol izledin beni bilgilendirirsen sevinirim
Tesekkur ediyorum ilginize sagolun...tehlike türüde belirtile bilir fiziksel,kimyasal vb ... yine güzel bir başlangıc teşekkürler
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.