Eski çalıştığım iş yerinde bir kişi şikayet etmişti bizi bilmiyoruz ama kim olduğunu alt iş veren çalışanlarından biri sonuç 2 müfettiş denetlemeye geldi denetledi 3 ay süre verdi gerekli yazışmalar yapıldı yazı sağlık bakanlığına gönderildi sağlık bakanlığı reddetti sonuç: 90 milyar ceza
sağlık bakanlığı ne alaka? reddediyor? neyi? anlayamadımEski çalıştığım iş yerinde bir kişi şikayet etmişti bizi bilmiyoruz ama kim olduğunu alt iş veren çalışanlarından biri sonuç 2 müfettiş denetlemeye geldi denetledi 3 ay süre verdi gerekli yazışmalar yapıldı yazı sağlık bakanlığına gönderildi sağlık bakanlığı reddetti sonuç: 90 milyar ceza
ben yaklaşık 14 tane firmamı bakanlığa bildirdim.hepsine müfettiş geldi...
Şikayet prosedürü nasıl oluyor? Rica etsem süreci anlatabilir misiniz?ben yaklaşık 14 tane firmamı bakanlığa bildirdim.hepsine müfettiş geldi...
hastanede yapılması gerekenler vardı yapılması için fazla bütçe gerekli olduğundan en son bakanlık izni gerekiyor bakanlıkta izin vermiyor.sağlık bakanlığı ne alaka? reddediyor? neyi? anlayamadım
ben yaklaşık 14 tane firmamı bakanlığa bildirdim.hepsine müfettiş geldi...
hayır demediler... isminizin gizli tutulmasını istiyorsunuz...hiç de birsey olmuyor bize...firma yaptıramadıklarınızı onbeşgün içinde tıkır tıkır yaptırıyor.siz de rahat ediyorsunuz...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.