- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
benimkinin tarihi doğru 14.01.2014A gözüküyor nihayet,tarihlerde toplu hata var heralde,yakında düzeltirler.herkese hayırlı olsun...
benimkinin tarihi doğru 14.01.2014A gözüküyor nihayet,tarihlerde toplu hata var heralde,yakında düzeltirler.herkese hayırlı olsun...
Dekontta grup adı A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı yazıyor. Tarih hepimizde 2013 sanırım..bir de yeni bir belge no tanımlamışlar (43268)
Evet düzeltmişler herkese hayırlı olsun...Kazasız günlerBugün kontrol ettim. 2014 olarak düzeltilmiş görünüyor.
evet az önce girdim düzeltmişiler...benimkinin tarihi doğru 14.01.2014
Ben de 413 tlyi 20 sinde yatırdım. Dekontu da göndermedim. Dün akşam saatlerinde tanımlandığımı gördüm isg katipte. Ancak benim sorunum şu; B sınıfı uzman olarak kendimi OSGBye tanımlamayı nasıl gerçekleştireceğim? Daha önceki C belgem aktif olmaktan çıkar diye düşünüyordum. Ama öle olmadı. Sorumlu müdür olarak kendimi B sınıfı uzman atamak istediğimde, 217 saatim C belgeme bağlı olduğundan boş saatiniz yok diye uyarı veriyor. Bu durumda C sınıfı sözleşmemi iptal edip B sınıfı yaparsam sorun yaşar mıyım? Bilgisi olan var mı?
Alp bey cevap için teşekkürler. Osgblerde firmaları sisteme ben tanımlıyorum, firmalar onaylıyorlar. Aynı şekilde iptal ederim, tekrar girip firmaların beni onaylamasını isterim sorun değil. Ama isg katipte B olarak kendimi tam zamanlı onaylamak istediğimde sorun yaşar mıyım noktasında şüphelerim var. Osgb yetkilisi olarak sistemde C belgem tanımlı,Cyi iptal ettikten sonra Byi kabul etmez ise uğraş dur.bütün c leri iptal edin tekrar onay için firmalar gönderi yapsın
isgkatip de yatırılan ücret ile ilgili kısım nerede yazıyor, ben o bölümü göremedim, diğer kısımlar pirim günüm yeterli ve A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına girebileceğim yazıyor birde, sertifika kısmında da tarih 14.01..2014, sertifika ID ve No su var.ilginçtir ama bende doğru yazıyor, 413 TL'yi 20.01'de yatırdım, e-devlet şifrem yoktu onu da aynı gün ptt'den aldım. O gün sisteme giremedim, ertesi gün e-devlet şifresi ile girebildim ve C sınıfı olduğum yazıyordu.
Belge alma tarihi 14.01.2014 - sonuçların açıklandığı tarihi girmişler, 2013 hatası bazılarında olmuş sanıyorum, bende 2014.
ücret 354 yazıyor evet ama tahsil edilen tutar 413 yazıyor, (%18 kdv mi koydular ne yaptılarsa artık) o da doğru yani.
prim günüm 2300 lerde, bugün isgkatip e girdiğimde B sınıfı yükseltmeye girebileceğim yazıyordu, o da doğru yani.
benim şansım heralde
meslekle ilgili ; o kısımlar boştu, sadece adres kısmı doluydu ve doğruydu, telefon, e-mail girebildim sadece, diğer kısımların güncellemesi için ileride bir değişiklik yaparlar heralde yada tc ile kayıtlardan çekerler.
20 ocakta yatırdım 21 ocakta katipte gözüktüSayın İlker 1 . Siz belge ücretini hangi tarihte yatırdınız? Mahsuru yoksa bigi verebilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler ve hayırlısı olsun. Saygılar
isgkatip de yatırılan ücret ile ilgili kısım nerede yazıyor, ben o bölümü göremedim, diğer kısımlar pirim günüm yeterli ve A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına girebileceğim yazıyor birde, sertifika kısmında da tarih 14.01..2014, sertifika ID ve No su var.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.