Mühendis neden İGU olsun ki Şubat ayında ki yönetmelik ile beraber seçim yapmak zorunda kaldılar haliyle karar vermek zor olamasa gerek...Ertelemeye devam.
Geçen gün bakanlık müfettişlerinin bir sempozyumuna katıldım. Daha halen eksiklik ve atamaların olmadığını görüyoruz dedi.
Uzmanlık sertifikasına sahip olan insan ile fiilen çalışan uzmanlar arasında çok fark var dediler. Gerçekten de realitede öyle. Benim etrafımdaki bütün mühendisler neredeyse sertifika almış ama kendi mesleklerini yapıyor. Uzmanlığı öylesine almışlar. Kullanmıyorlar bile.
O yüzden yine ertelenecektir.
Ertelemeye devam.
Geçen gün bakanlık müfettişlerinin bir sempozyumuna katıldım. Daha halen eksiklik ve atamaların olmadığını görüyoruz dedi.
Uzmanlık sertifikasına sahip olan insan ile fiilen çalışan uzmanlar arasında çok fark var dediler. Gerçekten de realitede öyle. Benim etrafımdaki bütün mühendisler neredeyse sertifika almış ama kendi mesleklerini yapıyor. Uzmanlığı öylesine almışlar. Kullanmıyorlar bile.
O yüzden yine ertelenecektir.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.