- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (C)
arkadaşlar işçilere yapacağımız isg eğitimlerini nekadar sıklıkta yapmalıyız.yanı yılda 1 kere yeterli midir?hangi periyotlarda?
Musa bey eğitim veriyorum ama emin olun iş güvenliğini tam olarak hissetmiyorlar. Sebebine gelince üst yönetim iş güvenliğini özümsemiş değil. Sadece sözde iş güvenliğinden bahsediliyor, çünkü bir iş güvenlikçiye para veriyorlar. Herşeyi isg uzmanı çözecek beklentisi içersindeler. Sayın bakanımızda öyle baktığı için sonuç bu. Gün içersinde isg ile ilgili bişeyler iletmeye çalışıyorum ama gözlerinden anlıyorum "ya mehmet bey bitir sözünü de işimize bakalım" diyorlar. Sıkıntı büyük musa bey. Üst yönetimi eğitmek lazım. Ama onlarda eğitim almaya hiç niyetli değiller. Herşeyi biliyorlar çünkü !!!!!!
Okyanus eğitim de ayrımcılık yok Şaka bir yana , dediğim gibi herkes verebilir uzman olması yeterli ( geçerli belgeli)arkadaşlar bir sorum olacak. Çalışanlara verilen eğitimlerde c sınıfı ve a sınıfı diye bir ayrım var mı? Yani İşyerindeki İSG eğitimlerinin hepsini C sınıfı İSG uzmanı verebilir mi?
Arkadaşlar eğitimin kişisayısıyla bir bağı yoktur. Çalışan herkesin yılda bir defa iş güvenliği eğitimi alması gereklidir.Bunlardan farklı olarak bölüm bazlı ihtiyaç duyulursa farklı eğitimler verebilirsiniz. İyi çalışmalarinşaat işlerinde (toplam işçi sayısı 50'yi geçmiyorsa) yılda kaç defa eğitim verilmesi gerekir?
Arkadaşlar eğitimin kişisayısıyla bir bağı yoktur. Çalışan herkesin yılda bir defa iş güvenliği eğitimi alması gereklidir.Bunlardan farklı olarak bölüm bazlı ihtiyaç duyulursa farklı eğitimler verebilirsiniz. İyi çalışmalar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.