Soru : İsg C Sınavı Kasım 2020 Sorularım

orhan0606

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
5 Tem 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman Adayı (C)
Herkese merhabalar, forumda yeniyim tecrübeli bir kaç arkadaştan kafama takılan soruları sormak istedim.

Ankara'da ikamet ediyorum. Kasım 2020 sınavı için Ankara'da bir kursa kayıt oldum. Pandemi nedeniyle örgün eğitimin de uzaktan yapılacağı söylendi. Daha önce de İsg belgesini almak istemiştim fakat yoğun çalışma temposundan dolayı maalesef gerçekleştiremedim. Şimdi uzaktan eğitim nedeniyle kursa kayıt oldum. Bana dspuze.net'ten kullanıcı adı ve şifre geldi. Burada 3-4 tane sorularım var onlar başlıyor:)

- Bu sitede toplam 48 ders var fakat örneğin dersin bir tanesine giriyorum. Görsel eğitim süresi(video) 25 dakika fakat sol tarafta eğitimin süresinin bitmesine kalan süre 1 saat olarak bekliyor. O süreyi de bitirmezsem dersi bitirmiş sayılmıyorum. Yani 35 dakika boyunca ekranın boş boş açık mı kalması gerekiyor? Çok saçma geldi de. Ayrıca buradaki eğitimlerin hepsini tamamlamam gerekiyor sanırım. Peki eğitim sonunda yapılan testlerde başarısız olursam herhangi bir durum oluşuyor mu? Riske atmamak için internetten bakarak cevapları veriyorum. Fakat bunu da kendi açımdan etik bulmuyorum. Bir yandan da riske atmak istemiyorum tabi :D

-Uzaktan eğitim konusu (pandemi nedeniyle) nasıl yapılacak bilgisi olan var mı? Çok yeni bir durum olduğu için bilgisi olmayan olabilir ama merak ettim açıkcası.

-Onun dışında oradaki eğitimler inanılmaz detaylı ve akılda kalması zor olucu gözüküyor. Bu da biraz mükemmelliyetçi bir kişiliğim olduğu için hevesimi kaçırıyor. Tam olarak yarım yamalak öğrenip geçtiğimi düşünüyorum. Bunu öğrenmek ve tabi aynı zamanda sınavı geçmek için Hakan Erdoğan'ın Konu anlatımı ve deneme kitapları var. Bu iki kitabı alıp çalışsam hem öğrenmek hem de sınavı geçmek için yeterli olur mu acaba? Ya da nasıl tavsiyelerde bulunabilirsiniz?
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.