Tartışma : İş Sağlığı Ve Güvenliği Yenileme Eğitimleri Nasıl Olmalı

SİBEL TURAN AÇAR

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
10 Şub 2012
Mesajlar
40
Tepki puanı
31
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Merhaba,

Firmalarımızda iş sağlığı ve güvenliği yenileme eğitimi verilmesi lazım malum tehlike sınıfına göre her yıl doldurmamız gereken bir süre var.
Her yıl Temel İSG konularından oluşan eğitimler veriyoruz. bu eğitimlerden personellerde, bizde pek keyif almamaya başladık, bazı şeyler tekrar etmeye başladı.
Eğitimleri daha keyifli hale getirmek için neler yapılabilir? İşletmelerinizde yenileme eğitimlerinizi nasıl veriyorsunuz?
 

Arif Saraydemir

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
25 Mar 2016
Mesajlar
46
Tepki puanı
80
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Sibel Hanım Merhaba,

Aynı durumla biz de karşı karşıyayız. Eğitimlerimizi mümkün mertebe interaktif şekilde (video, bulmaca, uygulama) şeklinde yapmaya çalışıyor olsak da istediğimiz verimi alamadığımızı düşünüyorum. Son zamanların trendlerinden olan VR gözlükler ve simülasyon ile tehlikeyi görerek ve riske maruz kalarak uygulama şeklinde eğitimlerin çalışanlarda daha faydalı olacağı görüşündeyim. İmkanınız varsa bu tür eğitimlere yönelebilirsiniz...
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.