- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
isggm resmi sitesiHakan bey bu duyru hangi sitede yayınlandı acaba ?
isggm resmi sitesiHakan bey bu duyru hangi sitede yayınlandı acaba ?
Yükseltmede 3. Sınav konusunda eminmisinizisggm resmi sitesi
Hangi eğitim kurumu dayanak var mı?eğitim kurumumu aradım girebiliyormuşuz hayırlı olsun
Yükseltmede 2 sınavdan başarı olanların mayıs sınavına girebileceği yönünde bir yazı mı varIsg katipten size ozel mesaja bakabilirsiniz. ..
zirve eğitim kurumu dedi ama bakanlık alo 170 c sınıfları için dedi kafam karışıkHangi eğitim kurumu dayanak var mı?
Kesinlikle öyle bir şey yok maalesef. Şimdi normal süreç takip edilecek. B daha sonra Azirve eğitim kurumu dedi ama bakanlık alo 170 c sınıfları için dedi kafam karışık
Arkadaşlar 2 sınavdada başarısız olanlar mayıs sınavına nasıl girecek 1 yıl içinde 2 hak verildi. Ancak 2.yıl yükseltme olacakmı belirsiz.aralık ve şubatta yapılan yükseltme sınavında başarısız olanların sınav haklarının kalmadığını biliyorum ben
Bye nasıl nezaman girilecek B ye girmeye hak kazananlar hangi yolu izliyecek birisi yazsın lütfenKesinlikle öyle bir şey yok maalesef. Şimdi normal süreç takip edilecek. B daha sonra A
24 MAYIS 2014 günü yapılacak işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavına, daha önce yapılan sınavlara girerek başarısız olan ancak ilgili Yönetmeliklerin geçici maddelerindeki “Bu Yönetmeliğin yayımı tarihinden önce eğitim alanlar girdiği sınav sayısına bakılmaksızın Yönetmeliğin yayımı tarihi itibariyle 1 yıl içinde ilgili sınavlara katılabilir” hükmü doğrultusunda işyeri hekimleri için 20 Temmuz 2014 tarihine kadar, iş güvenliği uzmanları için de 11 Ekim 2014 tarihine kadar yapılacak sınavlara girme hakkı tanınanların adları doğrudan sınav listesinde yer alacağından, söz konusu adayların ayrıca sınav listesine dahil edilmeleri hususunda Genel Müdürlüğümüze başvuru yapmalarına gerek bulunmamaktadır. Ancak adayların 24 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak sınava girebilmeleri için “sınav uygulama duyurusu” nda belirtilecek tarihlerde ÖSYM başvuru merkezleri aracılığı ile sınav giriş başvurularını yapmaları gerekmektedir.
umarım bir sınav hakkı daha verirler son sınav direk kabustu... ilgili Yönetmeliklerin geçici maddelerindeki “Bu Yönetmeliğin yayımı tarihinden önce eğitim alanlar girdiği sınav sayısına bakılmaksızın Yönetmeliğin yayımı tarihi itibariyle 1 yıl içinde ilgili sınavlara katılabilir” hükmü doğrultusunda.... dediği bahsi geçen ilgili Yönetmeliklerin hükümleri;
İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personelinin Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik Geçici MAdde 4, diğeri ise İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkındaki Yönetmelik Geçici Madde 3'tür.
Bu nedenle 3ncü sınav hakkı görünmüyor maalesef..
metin bey,Levent bey bu konuda bizi yardımcı olurmusunuz lütfen.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.