Tarık kardeşim kötü diye tabir edilebilecek bir iş yoktur. İşi severek isteyerek yapmamak, gelişime açık olmamak gibi cümleler vardır. Düşün ki birisi bize gelse ve deseki "bir hamuru açacağım üzerine de rastgele bişiyler serpiştirip, pişirip bunu satacağım ve dünyanın dörtbir yanında insanlar akın akın benim bu hamur üstü bişiy (adına pizza diyoruz) diye tabir ettiğim yiyeceği satın alacaklar". Biz ise "Hadi len ordan hayal mi görüyon, otur ders çalış ta doktor ol" deriz sanırım? Mühim olan hamur üstü bişiy değil, mühim olan aranılan hamur üstü bişiy yapmak. Kötü meslek yoktur. Bana ve benim gibi 30 yaşında isg ile tanışmış kişilere göre çok şanslısın bence. En azından bu işte duayenler arasına girmen için bizden en az 10-13 sene kadar öndesin. Cem kardeşiminde dediği gibi sen başla bu forumda destek verecek çok paylaşımcı arkadaş var. Yönünü dünyanın dört bir yanına çevir, yanlızca ülkemizin olumsuzluklarına odaklanma. İyi şeyler yapılmak zorundadır, merak etme. ufak adımlarlada olsa olacak bu işler elbet. Unutmadan zaman zaman bizlerin olumsuz yazılarını da göreceksin. Muhtemelen ya o gün işyerinde bişiylere kızmışızdır, ya da gündem de isg ile ilgili ciddi, ama basit bir işin yapılmamasından biri veya birileri hayatını kaybetmiştir. Bu tür yazılarımız moralini bozmasın.