- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
Ahmet bey umutsuz olacak da bir durum yok aslında sadece geçiş süreci yaşıyoruz
Umarım öyledir ,
çünkü diğer tecrübesiz uzmanlar gibi kafam epey karışık ..
Ahmet bey umutsuz olacak da bir durum yok aslında sadece geçiş süreci yaşıyoruz
Öncelikle herkese selam ederim;
Sayın arkadaşlar, iş güvenliği paketi maalesaf ülkemizde içi şişirilmiş bir balondan ibaret. Yazılanların çoğuna katılıyorum ve bunu bu duruma getirenlere nedense bir feryat edilmiyor ki keza bu durumun böyle olmasında bir çok uzman arkadaşın payı vardır. Neden diye içinden soran arkadaşlar; uzmanım diye geçinen arkadaşlar sırf saldırmak adına piyasada ne fırıldaklar çevirdi ve bir çok insandan ne paralar aldı. İşini iyi yapan arkadaşlarda bundan dolayı ekarte edildi. Esnafta neye inanacağını şaşırmış durumda, ondan dolayı temkinli davranıyor. Ben şunu bilir ve söylerim ''Doğru Direk Yıkılmaz'' az sabırlı olmak lazım herkes doğruyu yanlışı görecek.
Saygılarımla....
Hala bir sürü insan yüksek lisans yapıyor...bir umutla...hocalar da ceplerini doldurdu...??? O yüzden AB'ye almıyorlar bizi zaten...Herşey uyduruk...göstermelik....iş ahlakımız yok...kravat tak...masayı kap...güçlüyü koru...amirine he de...güçsüzleri öp...sonra da işçi güvenliği sağlığı de....Bu sebeplerle, TUİSAG'ın çalışmaları çok önemli...Herkesin desteklemesi lazım....Mağduriyet kapıdadır...
Fukara olmak ya da olmamak bizim elimizde ben şunu bilir şunu söylerim her ne iş yaparsak yapalım mühendislik yada hamallık fark etmez işimizin gereği ne ise onu yapmalıyız. İşin hakkı ne ise onu yapmalıyız. Biz iş yapacağız diye başkalarının 5 e yaptığı işi 3 e yapmamalıyız. Ben belki 3 e o işi alamam ama eninde sonunda bir arkadaşım 5 e yapacak o işi. Sonuçta kararlı ve istikrarlı olursak işimizin gereklerini yaparsak fukara olmayız diye düşünüyorum. İSG bir teferruat değil ayrıntıdır bence yerine getirilmesi gereken önemli bir ayrıntı.Doğru direk yıkılmaz...Doğru....En son çıldırır ve deli direk olur kanaatimce...
İSG politikası nerede? Devletimizin hangi arkasında durulmuş vizyonel politikası var ki?2023 dendi...İlk defa bir başbakandan bir vizyon işittik...Ancak, hepsi bu mu? İnsanlar, neden düzenin bozuk çarkları arasına sağlam girip bozuk bir çark halini alıyorlar? Bizimkisi bence ulusça yaşadığımız bir kimlik problemi...
Kırılgan ekonomi, işvereni pohpohlamak zorunda... Sonra da İSG???
İşverenler hapse girmesin diye, garibanlar savcının karşısında titresin diye...
Mevzutta İSG uzmanını koruyan adamakıllı bir madde var mı?
Üzgünüm ama çok şey beklememek lazım...
Savcının karşısına geçince, insanlar anlayacaklar ve ben ne yaptım diyecekler...Sonra da işvereni suçlayacaklar...Ama işveren sağlamda...Ona bir şey olmayacak...Olan fukara ISG uzmanına olacak...İSAG a üye olalım bence ve çözüm yolları üretelim...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.