- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
36 yasindayim.30 yaş altı mısınız? Özel bir durumum yok benim de.
36 yasindayim.30 yaş altı mısınız? Özel bir durumum yok benim de.
Bana çıkmış hastalığım da yok, arkadaşlar takipte kalsın o zaman.36 yasindayim.
ğretmenlere bugun tanımlanmıstı. siz öğretmen degılsınız degıl mı ?30 yaş altı mısınız? Özel bir durumum yok benim de.
Yok değilim mühendisim benö
ğretmenlere bugun tanımlanmıstı. siz öğretmen degılsınız degıl mı ?
Ben de var çıkana çıkmış işte. Arkadaşlar takipte kalsın.40 yaş altı mühendis uzmanlara çıkmadı bişi, bende yok en azından
Şaşkınlıkla okudum sohbeti , aşılamaya başlarken niye A B C ayrımı yapılsın en önemli şey etken yaş kronik hastalıklar falan ..başka bir ayrım yapılması zaten adil olmaz ki , A sınıfındakiler önce aşı olmalı gibi beklentiye girilmesi ne kadar üzücü , insanlık yaşananlardan hiç nasibini almamış bence covıd yetmemiş bizeMerhaba, A sınıfıyım, 41 yaşındayım ve randevu aldım. Benim bildiğim A sınıfı ile başlanıyor aşılamaya.
40 yaş altı randevu tanımlaması yapılan arkadaşlar var mı?Açıldığı söyleniyor.Teyitli,net bir bilgi yok sanırım.Çevremde 40 yaş altı randevusu tanımlanan olmadı.Tanımlanan varsa bilgi verebilirlerse takibini yapalım.
Ben sadece bir yerde okuduğumu aktarmıştım. Sınıfa göre aşı olması gerekli gibi bir beklentim olmadı. Hatta ben aktif olarak uzmanlık yapmıyorum ve öncelik almamı da saçma buldum. Bu sohbet için kendi adıma konuşuyorum, covid ortaya çıkmadan da insanlığımdan şüphe ettirecek beklentilere girecek biri olmadım hiç.Şaşkınlıkla okudum sohbeti , aşılamaya başlarken niye A B C ayrımı yapılsın en önemli şey etken yaş kronik hastalıklar falan ..başka bir ayrım yapılması zaten adil olmaz ki , A sınıfındakiler önce aşı olmalı gibi beklentiye girilmesi ne kadar üzücü , insanlık yaşananlardan hiç nasibini almamış bence covıd yetmemiş bize
Selam, benzer maduriyeti yaşıyorum.. randevu alabildiniz mi?40 yaş üstü tüm isgkatipte kayıtlı iş güvenliği belgesi olanlara çıkmış. Bizim iş yerinde en az 20 tane belgesi olan ama başka mesleklerle uğraşan çalışanlara aşı çıkmış. Ben gibi bir çok 40 yaş altı aktif iş güvenliği uzmanı arkadaşım beklemede
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.