- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Merhabalar,İş Güvenliği Uzmanlarının uygulamaya, mevcut durum sebebiyle zorlandıkları, İSG noksanlarını bir türlü gidermeyen işverenleri ÇSGB' nin İlgili Müdürlüğüne bildirme hakları ile ilgili makalem ektedir. Görüşlerinize sunarım.
Siz hangi statüde çalışıyorsunuz? İşverenin bordrosunda mı? Yoksa OSGB üzerinden mi?Merhabalar,
Makalenizi sonuna kadar okudum. Çok haklısınız. Önlem alınmıyor, İş Güvenliği Uzmanı yakınıyor, Onaylı Deftere yazıyor, Çırpınsın dursun.
Bu durumda bende bir firmayı E-devlet ile yazılı ve fotoğraflı bir şekilde bildirim yaptım. Ancak denetim oldu mu olmadı mı bilemiyorum. Sonra duyduk ki bir iş kazası ve 1 işçinin üzerine yüksekten malzeme düşerek öldüğü haberi geldi. Sonra bazı basit önlemleri almaya başladıklarını gördüm, Aslında çok zor bir şey değil bunların yapılması.
İş Güvenliği Uzmanlarının uygulamaya, mevcut durum sebebiyle zorlandıkları, İSG noksanlarını bir türlü gidermeyen işverenleri ÇSGB' nin İlgili Müdürlüğüne bildirme hakları ile ilgili makalem ektedir. Görüşlerinize sunarım.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.