Son yazımı yazdıktan sonra başka yorum yapan olmamış Gelişmeleri yazayım dedim. 9 Temmuz pazar günü Alo 170 e işvereni bildirdim. 10 Temmuzda da yazılı olarak hem bakanlığa hem de İl müdürlüğüne bildirdim. Sonra da işverene Bakanlığa bildirimde bulunduğumu söyledim. Yaklaşık bir saat içerisinde iş akdim tazminatsız olarak fesih edildi. Tabi ki hemen hukuksal mücadelemi başlattım.
Maalesef işimiz gereği salla başını al maaşını yapamıyoruz. Başımızda kılıç gibi yönetmelikler duruyor. Durmasa bile hiç bir şey çalışanın hayatından daha önemli değildir. Kutsal bir mesleğimiz var arkadaşlar. Farkında değiliz belki ama bir çok kişinin hayatını kurtarıyoruz. Vicdanen rahatım. Umarım bu davranışım bir çok uzmana örnek olur ve çalışanların hayatlarının işverenin verdiği maaştan daha değerli olduğunun farkına varırız.
Mesleğe saygınızdan ve cesaretinizden ötürü tebrik etmek isterim. Hukuk mücadeleniz sonuçlandı mı merak ettim. Ben dahil benzer durumda olan birçok uzman var. Biliyorsunuz ülkemizde yapılan iyi şeyler cezasız kalmıyor.