Evet aynen öyle , yeniden sözleşme yapılmalı ,30.06.2012 - 29.12.2012 tarihleri arasında çalıştığınız işyerinde işveren ile c sınıfı ig uzmanı olarak yapmış olduğunuz sözleşme içerisinde yeralan çalışma süresi nin bakanlığa gönderilmesi sonucu bakanlıktan gelen onay yazısı içeriğine göre 27.11.2010 tarihli iş güven.uzman. yönetmelikteki çalışma süreleri esas alınmış idi.
29.12.2012 deki yönetmeliğe göre tekrar mı onay alınacak ? bu kısmı tam zamanlı olarak yazanlar haricindeki grubun tekrar mı sözleşme tazelemesi ihtiyacı doğdu ?
ÇSGB alo 170 aradım sordum; dilekçe vermek yeterliymiş ben de aynı durumdayım.30.06.2012 - 29.12.2012 tarihleri arasında çalıştığınız işyerinde işveren ile c sınıfı ig uzmanı olarak yapmış olduğunuz sözleşme içerisinde yeralan çalışma süresi nin bakanlığa gönderilmesi sonucu bakanlıktan gelen onay yazısı içeriğine göre 27.11.2010 tarihli iş güven.uzman. yönetmelikteki çalışma süreleri esas alınmış idi.
29.12.2012 deki yönetmeliğe göre tekrar mı onay alınacak ? bu kısmı tam zamanlı olarak yazanlar haricindeki grubun tekrar mı sözleşme tazelemesi ihtiyacı doğdu ?
ÇSGB alo 170 aradım sordum; dilekçe vermek yeterliymiş ben de aynı durumdayım.
nasıl bir dilekçe vermemiz yeterli Şükran hanım ?bende aynı durumdayım çünkü..ÇSGB alo 170 aradım sordum; dilekçe vermek yeterliymiş ben de aynı durumdayım.
30.06.2012 - 29.12.2012 tarihleri arasında çalıştığınız işyerinde işveren ile c sınıfı ig uzmanı olarak yapmış olduğunuz sözleşme içerisinde yeralan çalışma süresi nin bakanlığa gönderilmesi sonucu bakanlıktan gelen onay yazısı içeriğine göre 27.11.2010 tarihli iş güven.uzman. yönetmelikteki çalışma süreleri esas alınmış idi.
29.12.2012 deki yönetmeliğe göre tekrar mı onay alınacak ? bu kısmı tam zamanlı olarak yazanlar haricindeki grubun tekrar mı sözleşme tazelemesi ihtiyacı doğdu ?
firmanızla yaptığınız sözleşmede eski yönetmeliğe göre ... kadar olan süre yeni yönetmeliğe göre .. kadar saat/ay olmuştur gereğini arz ederim şeklinde bir dilekçe.nasıl bir dilekçe vermemiz yeterli Şükran hanım ?bende aynı durumdayım çünkü..
wwwosgbdunyasicom açıldıÇalışan sayısını A1 satırına yazarak çalışma sürelerini bulabilirsiniz.
enteresan rakam arttıkça çalışma süresi saçmalamaya başlıyor. 300, 3000 den daha fazla çalışıyorBazı arkadaşlar kendilerince düzenleme yapmışlar ama hepsi yanlıştır. Yeni çalışma sürelerinin hesabında saat ve dakikanın önemini unutmayın. Toplam 217 saat çalışma süresini de unutmayın. Düzelttiklerini zanneden arkadaşlar, örneğin 50 çalışanı olan az tehlikeli işyerlerinde çalışma süresini 8,33 bulmuşlar ama doğru çalışma süresi 8 saat 20 dakika olmalıdır. Dosyayı açamayan arkadaşlar "salt okunur" yapıp ilk satır olan A1 satırına çalışan sayısını yazabilirler.![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.