Arkadaşlar, bırakın aylık 1750-2000 tl ye çalışmayı 2000-3000 tl ye çalışmaya razı olan insanlar neden macera peşindeler, zaten siz muhendis değilmisiniz? iş güvenliği uzmanı olmadan bu paraları kazanmıyor musunuz ki, şimdi daha düşük ücretlere çalışmaya razı olunuz. insanlar aklını peynir ekmekle mi yedi ki, üstüne üstlük bir de para verip eğitim alsın 7-8 ay sınav için çalışsın bir de uzmanlıkla hapis cezası gibi bir sorumluluk altına girsin, 1750 -2000 tlye şükretsin , bunu kim söylüyorsa kendisine ve meslektaşlarına bıçak saplıyor demektir. Ey millet kendinize gelin, eğer bu işten şuan yaptınız işten çok daha kazanmayacaksanız veya talep etmeyecekseniz bırakın bu işi ki ,uzmanlığı sürdürmek isteyenlere sağlıklı bir ortam kalsın. bırakın aylık olarak çalışmayı , bizler ücretlerimizi sözleşme başına göre belirtmemiz gerekir, benim çevremdekilerin söylemleri,sözleşme başı ödeyen firmaların ve eğitim aldığım kurs hocaların söylediklerinin hepsinin ortalamasını alırsam C sınıfı bir Uzman günlük mesai karşılığı 600-800 tl arası sözleşme ücreti alması gerekiyor, sektör ortalaması budur. kendisini ezdirmek isteyen var ise merak etmeyin ezen çok olur.syg.