İlkyardım Dolabı Firma İçersinde Kaç Tane Olmalı

mucahit57.

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
ilkyardım dolabı firma içersinde kaç tane olmalı kaç saniyede erişilmelidir yönetmelikte bulamadım var mı bilen

Eliff1

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Diğer
çoğu firmada 1 tane bile yok maalesef.

izzet yapar27

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (A)
Bence her bölüm başlangıcına birer adet monte ettirebilirsiniz.

Aykut Gümüş

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Bu durumla alakalı belli bir zorunluluk yok. İstediğiniz kadar koyabilirsiniz işletmede. Yerleri kolay bulunsun, çalışanların bulunduğu noktada olsun yeterli. Ancak bu durumun olumsuz bir yanlarıda var aşağıda belirtiyorum.
1- Çalışanlar olası kaza durumunda asla revire ve işyeri hekimine haber vermeden buradan işlemleri halleder, kaza veya ramakkala durumlarından haberiniz olmaz.
2- Muhakkak içindeki malzemeler zamanla azalır, kullanılır, çalınır, yerine konmaz. haftalık takip gerektirir.
3- Genelde dolap içleri pis ve tozlu kalır. Haftalık temizlenmesi gerekli.
4- içindeki ürünlerin skt tarihlerini kontrol edilmeli.
5- Genelde yarabantları kullanılıyor. kutu olan çöpleri dolabın içine bırakıyorlar.

Önerim: Bence işyerinde revir varsa, herkes oraya gelsin. AKsi takdirde kaza ramakkala gibi olaylar olursa ecza dolabına gidecekleri için, size uğramazlar haber vermezler.
Ecza dolabı bu anlamda pişmanlık bence. Hele ki her bölüme koymaya kalkarsanız vay halinize :)

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.