- Katılım
- 27 Tem 2013
- Mesajlar
- 1
- Tepki puanı
- 1
- Meslek
- İşyeri Hekimi
Arkadaşlar gıda sektöründe çalışanlarda hepatit B virüsü tespit edildiğinde ne yapmamız gerekiyor, yasalar ve yönetmelikler bu konuda ne diyor bilen varsa yardımcı olsun lütfen...
Yiyecekle bulaşan Hepatit A'dır,B değil ki!!!!açıkçası sakınca görülmemiş olmasına şaşırdım. hepatit b yiyecekler de bulaşabilen bi hastalık. eğer böyleyse durum bi daha dışarıda yemek yememeyi düşünüyorum. bu çalışanın hijyenle ilgili uyması gereken özel durumları yokmudur yahu
Ehepatit b virüsü ter, tükürükte de bulunabilen bi virüs sonuçta. ayrıca netten baktım da hastaların yüzde 30 'unun virüsü nasıl aldığı bilinemiyor. bu yol neden yiyeceklerle olmasın ki. ülkemizde çok sayıda insan B taşıyıcısı ayrıca. madem bulaşması bu kadar zor neden bu kadar taşıyıcı var? yiyeceklerle bulaşmadığı konusu bana pek inandırıcı gelmiyor yani. insanlar panik olmasın diye söylenmiş bişey sanki
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.