- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Değerli arkadaşlar bir özel hastanede çalışıyorum.acil durum planı hazırlamak için çalışmalara başladım.hastanenin kendi hazırladığı bir hastane afet planı var.bu plan çok geniş. genel olarak her türlü olay ve afetler için hazlırlanmış.sizlere sorum şu.biz genelde fabrika vb gibi yerlerde kolayca acil durum planı hazırlıyoruz.çünkü elimizde bir tesis ve sadece işçiler var ve amacımız belli.ancak hastane çok farklı bir sektöe ve inanın zaman zaman çok zorlanıp ikilemde kalıyorum.acil durum planı da bunlardan birisi.hastane afet planını ayrıntılı hazırlamış.içinde hasta çalışan ve hatta afet durumunda dışarıdan gelecek ölü ve yaralılar için dahi prosedürler düzenlenmiş.birbölümüde tahliye ve sanırım bizi ilgilendiren tek bölüm burası olacak.ben yeni yönetmeliğe göre ekipleri düzenleyip buraya entegre etsem ve eksik bölümleri tamamlasam yeterli olacakmıiyoksa çalışanlar için ayrı bir plan yapmak çok saçma olacak ve insanların kafasını karıştırıracak.sizlerden özellikle bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların değerli fikirlerini bekliyorum.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.ayrıca hastanede çalısan arkadaşlatr varsa diğer konulardada ben yardımcı olabilirim.