Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaan bey bu prosedürü iç yönetmelik kapsamında bağdaştırabilir miyiz ?? iç yönetmelik olarak ekstra prosedür , talimat ve form eklememiz uygun olur mu?
Kaan Bey, ben hastanelere ihale usulü personel temin eden bir firmada çalışıyorum...Veri kayıt ve güvenlik elemanı tedarik ediyoruz. Bildiğiniz üzere kurumlar zaten hizmet içi eğitim kapsamında eğitimlerini veriyor personelin. Bende iş güvenliği eğitimini mevzuata uygun olarak hazırladım. Güvenlik personeli için mevzuata uygun eğitim çok anlamlı olmuyor, biraz değişiklik ve ek yapmak istiyorum hangi konularda daha kapsamlı bilgi aktarabilirim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.