- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Üsküdar'da Kalite Akademi.İstanbul anadolu yakası için önerebileceğiniz bir kurs var mıdır?
Üsküdar'da Kalite Akademi.İstanbul anadolu yakası için önerebileceğiniz bir kurs var mıdır?
İstanbul Bahçelievlerde Tepe akademi ile başarabilirsin bence. Kolay gelsinMerhaba arkadaşlar ben belediyede görev yapıyorum.İsg kursuna gideceğim.İstanbul veya Bursa'da en iyi kurslar hangileridir,önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...
istanbulda üstadlar,kalite akedemi ,tepe akedemi iyi kurslar hocalarından fazıl ölmez bey kalite akedemi ve casgemdi ,yücel karakuş ustadlardaydı diğer kurslar eminim iyidir ama benim bildiklerim bunlarFiyatı çok önemli değil, eğitimi iyi olsun benim için Sadece yetkili kuruluşlar olarak isimlerini biliyoruz hocalar hakkında fikrim olmadığından sormak istemiştim.Sağolun..
araştırdım açıkçası hepsinin verdiği eğitim aşağı yukarı aynı derslere a sınıfı uzmanlar iş müfettişleri iş yeri hekimleri geliyor hepsinde. zirve hem fiyat olarak çok iyi hem çok profesyoneller bi bakın derimFiyatı çok önemli değil, eğitimi iyi olsun benim için Sadece yetkili kuruluşlar olarak isimlerini biliyoruz hocalar hakkında fikrim olmadığından sormak istemiştim.Sağolun..
Sevdenur hnm ben size üsküdar kalite akademi yi tavsiye ederim,sanıyorum mayıs sınavı için hala alım yapılmakta.selam arkadaşlar peki istanbulda mayıs sınavı için halen devam eden kuslar varmı?çok araştırdım fakat
bulamadım bu konuda bana yardım edebilirmisiniz.?
Bahçeşehir üniversitesi de gayet başarılı, öneririm.İstanbul anadolu yakası için önerebileceğiniz bir kurs var mıdır?
kesinlikle hepsinin verdiği eğitim aynısoru: hangi kurs
cevap: en ucuzu
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.