gezi teknelerinde risk analizi yapmaya başlıyorum. fakat bu konuya pk hakim olamadım. bana fikir verebilecek arkadaşları bekliyorum. birlikte güzel bir risk analizi yapabiliriz![]()
hımm güzel1-ilk olarak yakıt deposu riski.
2-motor koruyucu aparatı.
3-tekneden düşme riski ( korkuluk takılması gibi )
4-zeminde kayma riski
5-teknede elektrik güç kaynağı varsa buda bizim için risk kaynagıdır.
Umarım bunlar yardımcı olur size![]()
teknenın büyüklüğü hakkında bilgi verseydınız yada bi foto olsaydı daha kapsamlı bi yardımda bulunabilirdik bununla yetinecez napalımhımm güzelkafamda bişeyler oluştu. bugün tekrar bir ziyaret edip risk analizine başlıcam. paylaşırım
![]()
bu söylediğini hemen dikkate alıyorum. birazdan gidicem. bol fotoğraflarla size dönücemteknenın büyüklüğü hakkında bilgi verseydınız yada bi foto olsaydı daha kapsamlı bi yardımda bulunabilirdik bununla yetinecez napalımkazasız günler dileğiyle iyi çalışmalar..
beklerizz bernafzkbu söylediğini hemen dikkate alıyorum. birazdan gidicem. bol fotoğraflarla size dönücem)
bende tekne analizi yapacagım gezi teknesi benimkisi nelere bakmamı öneririsinizbeklerizz bernafzk![]()
yaptıysanız paylaşabilirmisiniz yada bilgi verebilirmisiniz nelere dikkat etmem hakkındagezi teknelerinde risk analizi yapmaya başlıyorum. fakat bu konuya pk hakim olamadım. bana fikir verebilecek arkadaşları bekliyorum. birlikte güzel bir risk analizi yapabiliriz![]()
yaptıysanız paylaşabilirmisiniz yada bilgi verebilirmisiniz nelere dikkat etmem hakkında
Bilgileriniz için teşekkürler bende bir gezi teknesine risk analizi yapacağım bunlara ilave olaraktan makine dairesindeki gürültüyüde ekleyebiliriz.
..tekne karaya bağlıyken risk analizi seyirdeyken acil eylem planı yap ...bence !!.bağlıyken en önemlisi limandan alınan elektrik enerjisi ve sonra onun dağıtımı sana yaşanmış bir kaza seyirden geldik dalgalı bir seyirdi ..sabaha karşı limana girdim saat 05:00 hemen uyuduk miçolar elektrik bağlantısını yapmışlardı çünkü bir sürü bozulacak gıda vardı dondurma dolabı vardı (yardımcı makineler arzalanmıştı) neyse teknede kuruyan deniz suyu teknede kurumuş her taraf pul pul tuz olmuş sabaha karşı hava kaldı (yani durdu ) genelde lodos öncesi o bölgede böyle olur ve nem yükseldi resmen heryere çiğ yağıyor bizlerde güvertede yatıyoruz her taraf su damlaçıkları ile doldu ve bizim usata gemiçiyi yatagında elektrik çarptı yatak dediğimde bir sünger ve yerde eller ve ayaklardan küçük ;izolasyonu bozulmuş elektrik kablosu+yıkanmamış tuzlu güverte+iletkenliği sağlayacak su damlaları vs..kaygan zemin,babalara oturmak,çürümüş halatları imha,akülere dikkat bazen 200 ampere kadar akü olur marine aküler bazen seri yada paralele bağlanır çok yüksek akıma maruz kalınabilir .tek tip beslenme,yangın,çapa atılırken yada güverdede roda edilmiş halatın ortasında durulmaz,kaptandan habersiz suya dalınmaz ...vs vs
hımm güzelkafamda bişeyler oluştu. bugün tekrar bir ziyaret edip risk analizine başlıcam. paylaşırım
![]()
hülya hanım yolcu tekneleri ile ilgili risk analizi hazırladınız mı bu konuda yardımcı olurmusunuz?berna hanım analizinizi paylaşırmısınız bende bgn bir iş aldım ama hiç bilmiyorum nasıl düzenleme yapıcam![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.