Bende bugün çalıştığım için yarın gideceğim. Gittiğiniz zaman sonuçtan bilgi verirseniz sevinirim.170 bende aradım bilgi almak için dünyadan haberleri yok sen şanslıymışsın ilgilenmişler ... aynen bende gittim bana da öyle dedi aşağıdaki tekel bayi günde 60 kişi geliyor dedi ...eğer bakanlıkta belgelerimiz varsa belki mayıs sınavına tekrar kursa gitmek zorunda kalmadan girebiliriz ben bu gün onu öğrenecem genel müdürlüğe gidip
benim sorgumda stajla alakalı bişey yazmıyor. yani bu benim hiçbir evrağım verilmemişmi gözüküyor. 5 ARALIK 2015 TARİHLİ İSG SINAVINA GİREBİLMENİZ İÇİN EĞİTİM EVRAKLARINIZI 16 EKİM 2015 MESAİ BİTİMİNE KADAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.Arkadaşlar bakanlık da ki memurla konuştum sistemden baktım Farabi akademi kapanışını bakanlığa bildirmiş. bizm durum ise şöyle eğer isg katip sisteminden sorgularsanız sınav durumu sekmesinden şöyle bir ibare ile karşılaşırsanız ''16 ekime kadar stajınız onaylanmadığı için isminizi ösym ye bildiremedik'' o zaman anlayın ki eksik dosya yok bakanlıkta çünkü 2 kasımda onaylanmış yani önümüzdeki yıl sınavlara girmeye hakkımız var bu sınav döneminini kaçırdık yanı Farabi akademi üzerine düşeni yapmış ama geç kalmışlar ortak çalıştıkları hitit osgb de sıkıntı olmuş hep oluyormuş bu da biizm şanssızlığımız oldu
Alper Bey sınava neden giremediğiniz hakkında isg katipte ne yazıyordu acaba ?Günaydın dun bakanlığa gittim sadece onayli diploma suretiniz eksik dediler. Bununla gecmis olsun diyorum herkese umarım bu tip sorumsuz insanlarla karşılaşmayız çalışma hayatımızda.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.