- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Arkadaşlar bir süredir kullanmakta olduğum İSGES YAZILIMI sizlere tavsiye edebilirim.
Halil Beyson dönemde genel bir risk analizini tamamlamaya çalışıyorum henüz bitmedi .eksiklikler var .
yardımcı olursa memnun olurum
Halil Bey; hepsini incelemedim ama kısaca baktığımda ilk 5 sayfa da gördüğüm ve benim için çok önem arz eden bir tespitim var. OLASI SONUÇ / RİSK kolonuna siz ÖLÜM, UZUV KAYBI, YARALANMA MESLEK HASTALIĞI demişsiniz ama ŞİDDET bölümüne 2-3 gibi değer vermişsiniz. Benim değerlendirmelerimde bu sonuçlar varsa 5 den daha aşağı olmaz. Sonuçta geri dönüşü yok. Bana göre bu yerlerde daha itinalı olmalıyız derim. Belki de gerçekte olası bu sonuçlar yoktur. Ama takdir sizin. Saygılarımla.son dönemde genel bir risk analizini tamamlamaya çalışıyorum henüz bitmedi .eksiklikler var .
yardımcı olursa memnun olurum
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.