- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
Eğitime katılım formları üzerinde, eğitimi veren uzmanın imzası olmak zorunda mı ?
Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları
Hakkında Yönetmelik
resmi gazete Tarihi/Sayısı:07.04.2004/25426
Ölçme ve Değerlendirme
Madde 16 —
Verilen eğitimin sonunda bir ölçme ve değerlendirme yapılır. Değerlendirme sonuçlarına göre eğitimin etkin olup olmadığı belirlenerek yeni eğitime ihtiyaç duyulup duyulmadığına karar verilir.
Belgelendirme
Madde 17 —
İşyerlerinde düzenlenen eğitimler belgelendirilir ve bu belgeler çalışanların özlük dosyalarında saklanır. Eğitim sonrası düzenlenecek belgede, eğitime katılan kişinin adı, soyadı, görev unvanı, eğitimin konusu, süresi, eğitimi verenin adı, soyadı, görev unvanı, imzası ve eğitimin tarihi yer alır.
Sonuç olarak hepsini imzalamanız gerekir. Eğitimi verende sizsiniz eğitim belgesini düzenleyende imzalamanız sizin yararına olacaktır. Bir toplantı bile düzenlense konusu, başkanı, yeri, saati yazılır. Ben her türlü imzalanması gerektiğini düşünüyorum.Madde 17'de bahsedilen eğitime katılım belgesi. İmza föyü değil. Yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.