Kesinlikle böyle bir talebiniz olsun, yada ISG uzmanlığı hizmetini dışarıdan alsınlar. Sonuçta siz oraya ISG uzmanı olarak girmediniz.
disaridan almak pahaliya patlayacagi icin beni sectiler

Kesinlikle böyle bir talebiniz olsun, yada ISG uzmanlığı hizmetini dışarıdan alsınlar. Sonuçta siz oraya ISG uzmanı olarak girmediniz.
Kesinlikle sonuçta belli bir zamanı bu işe ayırcam benim gibi bir çok arkadasım vardır eminim. Benim düşüncem ne patronları zor durumda bırakmak ne de bir şeyleri yoluna koyabilmek adına verilecek olan çalışmaların karşılığını boşa çıkartmamak adına karşılıklı anlayış olmalı.Kesinlikle böyle bir talebiniz olsun, yada ISG uzmanlığı hizmetini dışarıdan alsınlar. Sonuçta siz oraya ISG uzmanı olarak girmediniz.
Yavaştan nabız yoklayın derim ilgili kişilerledisaridan almak pahaliya patlayacagi icin beni sectileregitime gonderme asamasinda herhangi bir sey one surmedikleri icin gittim tabii egitime...ama ise baslama asamasinda yada sozlesme yapilirken neler olur yada ben nasil bir tavir sergilemeliyim daha kendimi hazirlamadim
![]()
Onlarda bu konuda benzer fikirde umarım anlaşma sağlanır. Günkut bey siz ne kadar zamandır çalışıyorsunuz İŞGU olarak ?Maaşına zam istemelisin kesinlikle..
Maaşına zam istemelisin kesinlikle..
Arkadaşlar benim fikrim yapılan şey ne olursa giden zamanımızdır, giden bu zamanın karşılığında size gelen nedir. Bu maddi ve tecrübe olarak ikisi bir arada katkı sağlıyorsa ne mutlu bizlere yanılıyormuyum ?piyasa sartlarini arastirmaya calisiyorum ama cok degisken...yapilan isin kiymetinin parayla kiyaslamasi yapilamaz tabii ama talep edilen ucretinde ne cok dusuk ne cok yuksek olmamasi gerekir gibi...
6331 Sayılı kanunu incelerseniz B sınıfının yerine 3 sene bakabileceğinizi göreceksiniz.arkadaşlar kafama bişey takıldı. arkadaş tehlikeli sınıfında yer aldıgını soylemiş tahmınımce c sınıf sertfıka almıştır.c sınıf sertıfıkalarla tehlıkesız ıslerde calısılmıyormu.yanlış bılıyorsam duzeltın az tehlıkelı tehlıkelı b sınıf cok tehlıkelı tehlıkelı sınıfda a sınıfı calısmıyormu.yada c sınıf belgeyle nasıl calısabılıyor
işlerin tehlıke sınıflarına nerden ulasabılırım
ııı geceler
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE İLİŞKİN TEHLİKE SINIFLARI LİSTESİ TEBLİĞİarkadaşlar kafama bişey takıldı. arkadaş tehlikeli sınıfında yer aldıgını soylemiş tahmınımce c sınıf sertfıka almıştır.c sınıf sertıfıkalarla tehlıkesız ıslerde calısılmıyormu.yanlış bılıyorsam duzeltın az tehlıkelı tehlıkelı b sınıf cok tehlıkelı tehlıkelı sınıfda a sınıfı calısmıyormu.yada c sınıf belgeyle nasıl calısabılıyor
işlerin tehlıke sınıflarına nerden ulasabılırım
ııı geceler
aynı durumdayız sanırım. ben de belgemi kendim aldım. çalıştığım firma bana seni mağdur etmeyiz dedi anlaştık. igu görevini üstleneli iki ayı geçti ancak maaşım aynı. bu arada daha önce OSGB den hizmet alıyorlardı ve OSGB 1000 TL!ye yapıyordu bu işi. öyle olunca ben de 500 e razıyım mecburen. yada işimi bırakmalıyım ki bu da olmuyor çünkü 6 yıllık tazminatım var. sana tavsiyem sözleşmeyi göndermeden önce ücret neyse belirlensin. sözleşmeden sonra zor durumda kalabilirsin. sigorta işine gelince hiç birşey yapmana gerek yok olduğu gibi devam eder. sen sadece 32 saatlik sözleşmeni yap gönder.
Yazışma formatının dışına çıkmayalım lütfen.
İri puntalı yazılar ve göz alıcı renkler gerçekten de göz alıyor ve gözü yoruyor...![]()
o zaman yazı tipi, boyutu vb gibi seçenek sunmayın.
kullanınca da eleştirmeyiniz lütfen![]()
günkut bey sigortayı isg uzmanı üzerinden hyatırmanın avantajı varmı ? öyle bir öneriniz olmuş . Bnede çalıştığım firma ile anlaşacağım maaşıma zam olarak ama sigortaolayını hiç düşünmemiştim bu durum benim sınıf atlarken ispatımdamı kullanılacak yani evet sigortasına bakıp 3 yıl c sınıfında çalışmış b ye hakkı varmı denecek ? bilgilendirirseniz sevinirim
teşekkürler
merhaba günaydın
evet sorum oydu yanlız bir sorum daha olacak isg uzmanı olarak yada mühendis olarak sgk ödemenin farkı yada birinin avantajı diğerinin dezavantajı nedir ? teşekkürler
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.