- Meslek
- Uzman (C)
Yönetmelik taslaklarının yayınlandığı ortamın adresi nedir acaba?
İyi Çalışmalar
İyi Çalışmalar
Periyotlarda herhangi bir değişiklik olmayacak tehlike sınıfına göre 1 2 3 yılda bir yenilenecek. Değişen şey ise eğitimler mevcut yönetmeliğe göre 4 saatten az olamazdı.Taslakta ise ilk eğitim toplam eğitim süresinin en az yarısı kadar olacak kalan süreleri istediğin gibi dağıtabilirisin. Örnekleyecek olursak mesela çok tehlikeli sınıfta işe giriş yapacak personele ilk eğitimi en az 8 saat vereceğiz ondan sonra kalan 8 saati 1 yıl içerisinde istediğimiz sürelerde tamamlayacağız. Naçizane anladığım budur.Taslak hala yayınlanmadı ama benim anlamadığım "İşin devamı süresince düzenli aralıklarla tekrarlanan eğitimler yukarıda yer alan sürelerin en az yarısı olacak şekilde verilir.” bu kısmı için net bir yorum yapabilen arkadaşlar var mı? düzenli aralıklar yasala olan aralıklar mı?
yani gerçekten yoruma açık yönetmelik nasıl üretiyorlar anlayamıyorum.Periyotlarda herhangi bir değişiklik olmayacak tehlike sınıfına göre 1 2 3 yılda bir yenilenecek. Değişen şey ise eğitimler mevcut yönetmeliğe göre 4 saatten az olamazdı.Taslakta ise ilk eğitim toplam eğitim süresinin en az yarısı kadar olacak kalan süreleri istediğin gibi dağıtabilirisin. Örnekleyecek olursak mesela çok tehlikeli sınıfta işe giriş yapacak personele ilk eğitimi en az 8 saat vereceğiz ondan sonra kalan 8 saati 1 yıl içerisinde istediğimiz sürelerde tamamlayacağız. Naçizane anladığım budur.
Taslak hala yayınlanmadı ama benim anlamadığım "İşin devamı süresince düzenli aralıklarla tekrarlanan eğitimler yukarıda yer alan sürelerin en az yarısı olacak şekilde verilir.” bu kısmı için net bir yorum yapabilen arkadaşlar var mı? düzenli aralıklar yasala olan aralıklar mı?
Yok Hatice Hanım.B sınıfı isg uzmanlığı tezsiz yüksek lisansta zorunlu staj var mı?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.