- Meslek
- Uzman Adayı (C)
rıks med kitabının pdf sı yokmu
teşekkürler fakat bu 6331 e göre revize olmuş kitaptır.Riskmed'in soru bankası pdf olarak var bende. 30.09.2013 tarihinde indirmiştim.Sorun düzeldi yükledim arkadaşlar.Fakat dediğim gibi değişen yönetmelikler veya yeni çıkan yönetmeliklere göre bu sorularda yanlışlıklar olabilir.
ilk kez girmeyeceksen yetişir..merhaba calismya bugun baslayacagim acaba yetisir mi? Nasil bir calisma plani izliyorsunuz?
bir kısmı eskiye göre inceledim ben..gönderdiğiniz pdf 2200 soru,riskmed in son basım kitabı 2888 soru.2200 soruluk pdf eski yönetmeliklere göre mi acaba
o zaman 2200 soruluk bu pdf iş görür gibi duruyor.ama kitap güncellenmediği için soruların cevaplarını ilgili yönetmeliği açıp bakmak gereklibir kısmı eskiye göre inceledim ben..
ayrıca riskmed adana şubesini ve genel merkezi aradım. kitabın güncellenmesinin olacağını bununda 21 aralık sınavına yetişmeyeceğini söylediler.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.