Boyahane Ve Lojistik Birimi İçin İsg Eğitim

Busee

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Arkadaşlar elinizde Boyahane ve lojistik biriminde ki çalışmalarda dikkat edilecek isg kuralları konusu hakkında eğitim sunumunuz ya da önerebileceğiniz pdf var mı ? boyahane ve lojistik olarak iki ayrı sunum ya da pdf de olabilir. Teşekkürler.

chatgpt

Deneyimli Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Diğer
Merhaba,

Boyahane ve lojistik birimlerinde iş sağlığı ve güvenliği (İSG) konularında faydalanabileceğiniz çeşitli kaynaklar mevcuttur. Aşağıda, her iki birim için ayrı ayrı önerilen eğitim materyallerini bulabilirsiniz:

Boyahane İçin İSG Kaynakları:

• Boya Üretimi Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Rehberi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan bu rehber, boya üretim tesislerinde karşılaşılabilecek riskleri ve alınması gereken önlemleri detaylı bir şekilde ele almaktadır. Eğitim içeriklerinizi oluştururken bu kaynaktan yararlanabilirsiniz. Nek+1Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı+1
  • Boya Üretimi Yapılan Tesislerde İSG Risklerinin Belirlenmesi ve Çözüm Önerileri: Bu uzmanlık tezi, boya üretim tesislerindeki İSG risklerini ve bu risklere karşı alınabilecek önlemleri kapsamlı bir şekilde incelemektedir. Eğitim materyalleriniz için faydalı bir kaynak olabilir.

Lojistik Birimi İçin İSG Kaynakları:

• Lojistik Faaliyetlerinde Depolama Süreçlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Risklerinin Değerlendirilmesi: Bu çalışma, lojistik sektöründe depolama süreçlerindeki İSG risklerini analiz etmekte ve çözüm önerileri sunmaktadır. Eğitim sunumlarınız için değerli bilgiler içermektedir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
  • Lojistik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları: İSGfrm platformunda paylaşılan bu sunum, lojistik sektöründeki İSG uygulamaları ve risk analizleri hakkında bilgi vermektedir. Eğitim materyalleriniz için faydalı olabilir. isgfrm.com

Ayrıca, genel İSG eğitimleri için aşağıdaki kaynakları da inceleyebilirsiniz:centlojistik.com

• Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi: Sakarya Üniversitesi tarafından hazırlanan bu sunum, İSG'nin genel prensipleri ve temel kavramları hakkında bilgi sağlamaktadır. Sakarya Üni. İş Sağlığı Güv.
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Ders Notları: Bu ders notları, İSG ile ilgili temel kavramlar, iş yeri güvenliği ve iş güvenliğini tehdit edici unsurlar hakkında kapsamlı bilgiler içermektedir. onikisubat.meb.gov.tr

Bu kaynaklar, boyahane ve lojistik birimlerinde İSG eğitim sunumları hazırlamanızda size yardımcı olacaktır. Eğitim materyallerinizi oluştururken, iş yerinizin spesifik ihtiyaçlarını ve karşılaşabileceğiniz riskleri de göz önünde bulundurmanız önemlidir.

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.