Baret Nedir, Çeşitleri Nelerdir ?

Xzenon

Deneyimli Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
26 Şub 2012
Mesajlar
802
Tepki puanı
5,498
Meslek
Uzman (B)
Baretler
İnşaat ve maden sektöründe baret kullanımı gerçekten çok önemli bir zorunluluk. Kimi zaman karanlık kimi zaman da farklı ortamlarda çalışan insanların, destekli baretler ile birlikte kendini emniyette hissettiğini biliyoruz. Ufak bir nesnenin başa çarpması öldürücü sonuçlar ortaya koyabilir. Pek çok yerde hayat kurtaran bir unsur olan baretler, gerçekten firmamızın çok ciddi çalışmaları ile birlikte güven veren unsurlar arasında bulunmaktadır.

Sağlık ve başarılı hizmet tedarik noktasında bizim firmamızın çözüm oluşturacak çalışmaları bulunuyor. Güvenilir ve güçlü tedarik hizmetleri ile birlikte önemli bir fırsat yakalayan firmamız, bu fırsatı sizinle paylaşmaya devam ediyor. Sert plastik özelliği ile birlikte koruyucu etkisi ön planda olan baretler modelleri, gerçekten ışıklı ve farklı özellikleri ile birlikte fonksiyonel bir avantaj sağlamaktadır. Pek çok sektörde insanların kendini daha fazla güvende hissettiği bilinirken, tedarik noktasında ortaya konan başarılı çalışmalar insanlara güven vermeye devam ediyor.
1577827077531.png

Baretler Ve Çeşitleri
Çenelik ayarı ile vücuda ergonomi sağlayan seçenekler, gerçekten kullanışlı bir yapıya sahip. Üretildiği kaliteli malzeme ile insan hayatını korumayı bir görev olarak kabul eden modeller gerçekten göz kamaştırıcı bir teknoloji çalışması şeklinde önümüze geliyor. Her zaman güvenilir ve güçlü tedarik hizmeti ile birlikte firmamızın bu konuda insanlar için etkili bir çözüm oluşturduğu bilinmektedir. Buradaki kapsamlı çözümler ve avantajlı seçeneklerle beraber firmamızın size sağladığı imkânlardan hemen fayda almaya başlayabilirsiniz.

Çok çeşitli ve nitelikli ürünler olarak karşımıza çıkan baretler, pek çok farklı sektörde ve branşta insanların başını ve hayatını koruyan bir unsura dönüşüyor. Her zaman güvenilir tedarik hizmetleri ile ön plana çıkmış olan firmamız, sizin için yine çok cazip ve olumlu çözümler oluşturmaya devam ediyor. Buradaki hizmetler ve performans açısından elde edilen imkânlar, iyi bir potansiyeli göstermeye devam. Dilediğiniz gibi tedarik fırsatları ile birlikte baretler seçeneklerinden hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz. Sayfalar dolusu farklı seçenek ortaya çıkardığımız gibi, değişik renk ve kabiliyet özelliklerine göre bu nitelikli baretler ürünleri gerçekten yeni geldiği zaman hayat kurtaran bir çözüm oluşturuyor.

Baretler Ve Fiyatları
Çok önemli bir görevi üstlenen nitelikte bir ürün, uygun fiyatlarıyla beraber insanları etkilemeye devam etmektedir. İş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda her zaman firmaların tedbir ve çözüm oluşturması bir zorunluluk olarak karşımıza çıkıyor. Gerekli tedarik noktasında üzerine düşen görevi her zaman yerine getiren firmamız, insanların başını koruyacak ve onları güvende hissettirecek çözümler ile birlikte karşınızda olmaya devam ediyor.

Hava şartları ve inşaat gibi farklı sektör koşulları düşünüldüğü zaman, şantiye çalışmalarında bu tip unsurlar gerçekten çok gerekli olarak karşımıza çıkmaktadır. Her an için bir şey düşme riski olan maden gibi sektörel çalışmalarda, bu nitelikli baretler hayat kurtaran bir çözüm olarak etkili bir sürecin karşılığı olmaya devam ediyor. Gerekli iletişim ile birlikte avantajlı alışveriş fırsatlarını değerlendirmeniz çok önemli.
 

Xzenon

Deneyimli Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
26 Şub 2012
Mesajlar
802
Tepki puanı
5,498
Meslek
Uzman (B)
ÜRÜN BİLGİSİ
3M™ G3000 Güvenlik Bareti endüstri işçileri ile yakın işbirliği içerisinde dizayn edilmiştir. Etkili koruma, mükemmel havalandırma ve maksimum görüş alanına yüksek gereksinim duyulan sert koşullarda kullanım için tasarlanmıştır.
  • 3M™ Uvicator™ Sensör ile bareti ne zaman değiştirmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.
  • 334 gram (mandallı) ağırlığı ile piyasadaki en hafif baretlerden biridir.
  • Barete takılabilir 3M Peltor X ve Optime serisi dahil olmak üzere çok çeşitli kulaklıklarla uyumludur.
  • Özel tasarımı baretin parçalarının etrafa takılmasını engeller.
  • Astar, dar alanlarda çalışırken kaskın arkadan öne giyilmesini sağlayacak şekilde çevrilebilir
  • Kısa siperliği sayesinde daha geniş bir görüş açısına sahip olmasınızı sağlar.
  • Logo, marka adı vb. basmak için düz yüzey
 

Tolga_34

Deneyimli Üye
Vip Üye
Katılım
4 May 2012
Mesajlar
493
Tepki puanı
1,841
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
Eski bir konu burası biliyorum.
Hatta ve hatta "bizim forum ölü bir forum imiş" :) :) (Bu kanıya varanlar oysaki bilmiyorlar ki! soru yazdıkları yer yanlış, forumda arama yapmamışlar, sordukları konu hakkında sadece benim en az 20 tane bilgi mesajım var, vs. vs. ) :)
Neyse bugün konu yine baretlere geldi de, "açık havada baret takmaya ne gerek var" diye -her zamanki gibi- karşıt fikir çıktı. Ben de bu resmi gösterdim. Bari buraya da ekleyeyim istedim.
Belki İSG Panosunda ya da ne bileyim eğitimler halen devam ediyor ise, orada kullanılır, işe yarar diye.
Bir ara Karadeniz Ereğli Demir Çelik'e gitmiştim. Orada -hatırladığım kadarı ile- girişte uyarı panosu/yeri gibi bir bölümde ciddi anlamda kocaman bir somun saplanmış baret vardı. Halen duruyor mu bilmiyorum.
12805743_517237208463081_2976173286234630127_n.jpg 12805743_517237208463081_2976173286234630127_n.jpg 12805743_517237208463081_2976173286234630127_n.jpg
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.