- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
Merhabalar foruma yeni üyeyim. Açıkçası merak ettiğim birkaç şey var. Ben bir bankada çalışıyorum fakat işimden çok memnun olduğum söylenemez düşük maaş, stres evime olan uzaklığı gibi sebeplerden dolayı istifayı düşünür oldum bu yüzden de mezunu olduğu alanın bir yararı olsun diye İş güvenliği uzmanlığı kursuna yazıldım ancak eğitim veren OSGB şehir merkezindeydi ve doğru düzgün de derslere çağırdılar hatta hiç çağırmadılar. Bir saat bile ders görmedim online derslere köyde olduğum için ve internet bağlantım zayıf olduğu için katılamadım bu kurs sizin yerinize biz oturum açarız dediler ve açmışlar da. Stajı da çalıştığım için yapamayacağımdan bir şekilde hallettiler. Ben hiçbir şey bilmediğim sadece bana verdikleri 5-10 sayfalık notlardan sınava çalıştım ve elbette başarısız oldum. İlk merak ettiğim şey şu bütün eğitim veren yerler mi böyle? İlk sınavı kazanamadım istifa etmem halinde bu kurs bana eğitim verebilir mi? (Açıkçası eğitim vermek de istemiyorlar zaten kimse gelmiyor çoğu başka iş kollarında çalışanlar sizin gibi bu yüzden gelemiyorlar siz de gelmeyin demeye getiriyorlar), velev ki kazandım C sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak tam zamanlı minimum kaç lira maaşla istihdam ediliyoruz? Burada biraz sordum asgari ücret teklif ediyor OSGB'ler ve gözüm korkuyor. Ne yapmalıyım yardıma ziyadesyiyle ihtiyacım var.