- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman Adayı (C)
MRB Bende yeni kayıt yaptırdım...Herkese yeni döneminde başarılar dilerim...
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz... Materyal ücreti her bölümde farklı olabiliyor bizim bölümde 290.00 TL'dir... Eğer 2.Üniversite olarak yazdıysanız ve diğer üniversiteye devam ediyorsanız 35.50 TL katkı payı ödüyorsunuz... OBS'ye girdiğinizde harç işlemleri bölümünde gözüküyor...
SAYGILAR...
hangi dönemlerden hangi dersler kaldı paylaşırsanız bir çözüm bulurum sınavlarda kolaylık için size... Evet online sınav kalktı çalışanlar için güzel olacak diye düşünüyorum , nasıl mı? Örneğin; Ben çalışsamda çalışmasamda sorulara ulaşıp 90-100 alabiliyordum, finaldede 8-10 soru arası yaptığımda geçiyordum diyelim, siz çalışmadığınız için vizeler yüksekte olsa finallerde salladığınız sorular çan eğrisini yükseltiyordu ve kalabiliyordunuz... Biraz çalıştımmı vize ve finallerden iyi not alırsam geçerim ayrıcada zaten çalışmayanlar çan eğrisini düşürecekleri için daha güzel oldu diye düşünün ve geçin... Şuna da dikkat etmek lazım yanlış doğruyu götürüyor maddesi eklendi eğer emin olmadığınız sorular varsa hiç dokunmadan yaptıklarınızında gitmemesi sizin elinizde... Buda final ve bütünlemelerde size avantaj sağlar... Evet %80 %20 hesabı %30 %70 oldu ben çok memnunum şuan sistemden sadece yanlış doğru olayı saçma... Allah yardımcımız olsun ne diyelim bu sistemle uğraşmak zor
artık öyle birşey yok... Sınavlara 1 hafta kala ben soru paylaşımı yapacağım sizde oradan indirebilirsiniz, büyük başarı elde ettik ama inşallah sizde faydalanırsınız... Biz kendimizi biliyoruz ya gerisi mühim değil... İnsanları para ile üye yapıp sonra soru paylaşacağız diye kandırıyorlar... Online sınavlar için para vermenin bir anlamı yoktu emeklerine saygı için para isteselerdi verilirdi gönüllü olunurdu... Neyse artık daha büyük saygın bir ailenin içerisindeyiz sorumluluğumuz daha büyük daha çok emek vermek lazım... Sizlerinde desteğiyle altından kalkarız umarım...