- Meslek
- Uzman (C)
arkadaşım ARASın belgesi iptal oldu...Bence Aras Ücreti de hem hesaplı ve ders veren akademisyenlerde bilgili.
arkadaşım ARASın belgesi iptal oldu...Bence Aras Ücreti de hem hesaplı ve ders veren akademisyenlerde bilgili.
ben detam a gittim ve gayet memnun kaldım... bildiğime göre şu anda kampanya var... bir arayın derim... ulaşımıda çok kolay emek 8. cadde deAnkara'da İş Sağlığı Güvenliği Uzmanlığı eğitimi almak istiyorum. Kimya bölümü mezunlarınında alabildiğini öğrendim. Ama fiyatları ve kursların eğitim kalitelerinin nasıl olduğunu bilmiyorum. Daha önceden bu eğitimi Ankara'da alanlar varsa düşüncelerini paylaşabilirler mi. Hem fiyatlarını hem de eğitim ortamı nasıl öğrenmek istiyorum..
Bedri Hoca anlatılmaz yaşanırben de pozitif diyorum bedri hoca zaten işi bitiriyo)
Bedri Hoca anlatılmaz yaşanır
Dönüşüm akademiye yine tanıdık birinin tavsiyesi ile gitmiş biri olarak,kesinlikle tavsiye (maalesef ki) edemiyorum.Hiç profesyonel değiller.Hakkıyla işini yapmaya çalışanlar kusura bakmasınlar ama gerçekten çoook pişman oldum.Hele bir de Bahar Hn. mı ne var..Aman Allah'ım.PR için seçilebilecek en kötü iletişememe!! becerilerine sahip.Hadi orası çok önemli değil ama eğitim faydası açısından da üzülerek söylüyorum ki bir verim alamadım, yakınımda kimseye öneremeyeceğim.Kapandı kapanmadı ceza aldı almadı,bir uzaktan eğitim verecekler onu da beceremediler..Yönetim direk yeniliğe gitmeli yazık maalesef..Risk Med bence de daha iyi!!Zaten derslere de onun kitabıyla katıldım.Tanıdıklarımı da direk oraya yönlendirdim.Şu an çok da memnunlar..Dönüşüm hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.