- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
zaten belgesini kullanmazsa 5 sene sonra iptal olmuyor mu? 5 senede bir yenilenmesi gerekmiyor mu ?
Kullanmazsa değil Pusat Bey.zaten belgesini kullanmazsa 5 sene sonra iptal olmuyor mu? 5 senede bir yenilenmesi gerekmiyor mu ?
biliyorum.Kullanmazsa değil Pusat Bey.
İster kullansın ister kullanmasın tüm sertifikalar 5 yılda bir vize ettiriliyor.
Belge kullanılmıyorsa zaten askıya alınmış demek.Kullanılınca aktif oluyor. Kullanmayanlar iyiki kullanmıyor. Alınan ücretler dahada az olur. Bu nasıl soru anlamadım. Adamın ustalık belgesi var ama kullanmıyor. Kullan yoksa askıya alırım. Ehliyet var araba yok.Kullan yoksa askıya alırım. O kadar uzmanlarla ilgili sorun varken böyle bir saçma soru görmedim. Bu işler arz talep meselesi ile olur.zaman zaman kullanırsın zaman zaman geliri yetmez başka iş yaparsın vesselam.Arkadaşlar geçen komisyonda da gündeme gelen konu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
Aktif olarak belgelerini belli bir süre içerisinde kullanmayanların belgelerinin askıya alınması veya iptal edilmesi İsg Uzmanlarının geleceği için nasıl olur ?
vize ettirmezsek ne olur? herhangi bir yaptırımı var mıdır kamudaBelge kullanılmıyorsa zaten askıya alınmış demek.Kullanılınca aktif oluyor. Kullanmayanlar iyiki kullanmıyor. Alınan ücretler dahada az olur. Bu nasıl soru anlamadım. Adamın ustalık belgesi var ama kullanmıyor. Kullan yoksa askıya alırım. Ehliyet var araba yok.Kullan yoksa askıya alırım. O kadar uzmanlarla ilgili sorun varken böyle bir saçma soru görmedim. Bu işler arz talep meselesi ile olur.zaman zaman kullanırsın zaman zaman geliri yetmez başka iş yaparsın vesselam.
belge sahiplerinin çoğu memur, öğretmen. Görevlendirme olmayınca nasıl belgeyi kullansınArkadaşlar geçen komisyonda da gündeme gelen konu hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
Aktif olarak belgelerini belli bir süre içerisinde kullanmayanların belgelerinin askıya alınması veya iptal edilmesi İsg Uzmanlarının geleceği için nasıl olur ?
vize ettirmezsek ne olur? herhangi bir yaptırımı var mıdır kamuda
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.