sayın murkiv üst sınıfta çalışma yürürlüğü durduruldu.yani b sınıf a ya bakamıyor maalesef....tabiki çok tehlikeli sınıfta olan bir iş yeri ise saten b sınıfı veya a sınıfı uzman bakabilir saten (b sınıfı 4 yıl süre ile bakabilir)isg kurulunda olmassa olmas a sınıfı olmalıdır yani...
sayın murkiv üst sınıfta çalışma yürürlüğü durduruldu.yani b sınıf a ya bakamıyor maalesef....
sn.enroyus, evet isg kurulunda tehlike sınıfına uygun uzmanın imzası gerekiyor.
doğrudur sayın murkiv bende aksini söylemedim.yani A sınıfı uzman yok diye işletmeler kapanacak değil elbette.bi şekilde bir uzman gerekiyor, bir üst sınıfta çalışılıyor ama kanuni dayanağı yok onu demek istedim ben....şu yeni iş güvenliği kanunu çıkarsa, iptal edilen belgeler hak sahiplerine iade edilirse tehlike sınıfına göre herkes kendi işini yapar.sn. cemakbulak bu şekilde çalışan arkadasım suan b sınıfı ve a sınıfının bakabileceği bir iş kolunda çalısıyor saygılar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.