- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Ellerinize sağlık, gerçekten güzel olmuş benzer çalışmalar excel bile kullanılarak yapılabilir tabi ki ama böyle çok daha profesyonel duruyor.
Oda programın hatasıdır. boşgeçin.birde planlarda ilk yardım dolabı işareti haç yerine hilal olsa 10 numara
Kapilar sanki terse açılıyorDeğerli arkadaşlar Görev yapmakta olduğum şirketimize ait 2 Adet Kendi hazırladığım Acil Durum eylem planı örneğini sizlerle paylaşmak istedim. Maksadım sizlerin bakış açılarına katkı sunabilmektir. Planlar ektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 12261
Ekli dosyayı görüntüle 12262
Ekli dosyayı görüntüle 11765
Arama,Kurtarma ve Tahliye ekibiArkadaşlar Merhaba,
Acil durum planında olması gereken ekip listesinin son hali ne olmalı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Saygılarımla
Peki haberleşme ekibi ile enerji kaynakları müdahale ekibi için son durum ne?Arama,Kurtarma ve Tahliye ekibi
Yangınla mücadele Ekibi
İlkyardım Ekibi
Asgari olması gereken ekipler bunlar. siz bunlar harici şeyler yapmak isterseniz işiniz daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Herşey sizin özeninize bağlı.Peki haberleşme ekibi ile enerji kaynakları müdahale ekibi için son durum ne?
tek kapı olan yerlerde o kapının çıkış kapısı olarak kullanılabilmesi için dışarı doğru açılması gerekmez mi?Doğru görmüşsünüz. İş merkezinde bulunan bir ofis burası ve 100cm genişliğindeki tek kapı mevcut. Yani ayrıca bir başka kapı bulunmuyor. Malumunuz pekçok işyeride bu şekildedir zaten.
ilk bakışta bir eksik göremedim sonat bey emeğinize sağlık.bu krokinin dışında diğer adp dökümanlarını nasıl yaptınız?Arkadaşlar ofisimize ait adep yerleşim krokisi hakkında eleştiri ve görüşlerinizi almak istedim.
ben herkatın krokisini ayrı ayrı hazırlayıp bulundukları katlarda görüleblecek bir yere astırıyorum.Arkadaşlar ofisimize ait adep yerleşim krokisi hakkında eleştiri ve görüşlerinizi almak istedim.
ben herkatın krokisini ayrı ayrı hazırlayıp bulundukları katlarda görüleblecek bir yere astırıyorum.
Sadece arama, kurtarma, tahliye ve yangın ekipleri kurmayıp bir sorumlu ataması yapıyorsunuzarkadaşlar meraba. 10 kişiden az çalışan olan yerler acil durum planı yaptırmak zorunda mı?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.