Yapılan iş uzmanlık, altı çizili yazdım çünkü altını dolduramadığınız zaman fasulyeden bir iş oluyor. Maalesef işverenler kanuni olarak çalıştırmak zorunda oldukları için meslektaşlarımıza iyi gözle bakmıyor ve en az masrafla kanuni yükümlülüklerini yerine getirme derdindeler. İşin kötüsü bu iş için hizmet veren OSGB lerde işi kapmak için işverenler ile düşük fiyatlı tekliflere anlaşıp, bunun ceremesini az maaşla çalıştırdıkları uzmanlara ödettiriyorlar. Ben 13 yıldır bu işi yapan özel bir işyerinde çalışan A Sınıfı uzmanım. Sınıflar arası geçişleri sigorta gün sayısı ile filan değil resmi eğitim kurumlarında eğitildikten sonra sınavları kazanarak başardım. Benim yaşadığım çevrede uzmanlar hak ettiği parayı alamıyor. Kendimden örnek vereyim saat ücretim 20 tl, aynı işyeri, hekimine 5 katını veriyor. OSGB lerde de fiyatlar aşağı yukarı aynı üstelik çalışıp hak ettiğiniz parayı ödeyememe durumları da cabası. Benim bu işi yapacak arkadaşlara tavsiyem çalışmanızın karşılığı olan parayı isteyin ve vermezse çalışmayın.Başladığım cümle ile bitireyim gerçek bir uzman olun eğer kendiniz yaptığınız işi ciddiye almazsanız kimse sizi ciddiye almaz.Saygılar.