Peki bu kanunun hangi maddesinde geçiyor?
Kanunlarda kapsam kısmı her zaman vardır.Ordan anlaşılır nerelerde uygulanacağı..Sanırım sizin işinizde Madde 2.1 e giriyor
Çok teşekkür ederim Ahmet Bey kursa yeni başvurdum da daha öğrenecek çok şeyim var. Zamanla hepsi oturur diye düşünüyorum.
merhaba
Bursa da hangi kursu önerirsiniz?
az tehlikeli ve 50 çalışanın altı ile 3. mad diğer işyerleri arasında ne fark var yani yürülüğe girmesi adına soruyorum
dahada neti bir gıda işletmesi 50 altı çalışanı var ben bu işyerinde gıda müh aynı yerde c sınıf iş güv uzmanı olmak için 2014 ü mü beklemeliyim?
teşekkürler
Peki iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının çalışma saatleri nasıl hesaplanacak ?? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
teşekkürlerSayın Çağıl,
Gıda işletmeleri az tehlikeli sınıfa giriyor bildiğim kadarıyla. C sınıfı sertifika ile yeni kanuna göre az tehlikeli ve tehlikeli sınıftaki işletmelerde uzman olarak görev alabiliyorsunuz. Beklemenizi gerektiren bir durum yok.
teşekkürler
ancak benim anlamak istediğim az tehlikeeli sınıfta yer alan gıda işletmeleri için
1) Kamu kurumları ile 50’den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerleri için yayımı tarihinden itibaren iki yıl sonra,
yürürlüğe girer maddesi Kanun No. 6331 Kabul Tarihi: 20/6/2012 o zaman 2014 olur
yani mecbur olmadıkça çalıştırılmayacığı için
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.