Sınavı kazananlara kadro vereceklermi acaba ?
Ayni durumdayim bitsin artik bu çileevet ÖSYM'nin sayfasında saniyede 300 kere yenileme yaparak Guiness Rekorlar kitabına adayım.
parmak kası yaptım yenilemekten, bari şu merakımıza değecek bir sonuç çıksa hepimiz için.Ayni durumdayim bitsin artik bu çile
Insallah emegimizin karsiligini aliriz. Surekli sayiyorum 41 42 hop 40 oluyo beynim yoruldu artikparmak kası yaptım yenilemekten, bari şu merakımıza değecek bir sonuç çıksa hepimiz için.
Mayıs ayından Temmuz'a geçmek de güzel stres yapmayın lütfenArkadaşlar çok stres yaptınız ama geçen sınav ve açıklama süresine bakınca 24 mayıs sınav 6 temmuz açıklama arada 13 gün var. Yani 27 aralık + 13 gün : 9 ocak cuma'dan önce açıklanması bence süpriz idi. Yarın açıklanması normal sonra ki günlere kalırsa stres yapın. Hepimiz için hayırlı olsun yarın görüşmek üzere
Benim çok ilginç. Bir kaynağa göre 41, diğerine göre 40, diğerine göre 39, diğerine göre 42, diğerine göre 44 falan hokus pokus yapabilseydik keşke.Insallah emegimizin karsiligini aliriz. Surekli sayiyorum 41 42 hop 40 oluyo beynim yoruldu artik
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.